gotvach.bg»Избрани Колекции»Пица Карбонара
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Пица Карбонара

Открий всички 12 избрани предложения относно пица карбонара в Готвач.бг.
Пица КарбонараПица КарбонараРазтворете маята в топличкото прясно мляко с мялко захар. Пресейте брашното и в кладенче посредата добавете всичко останалите и продукти без олиото...
Хрупкава пица Карбонара с листи за баницаХрупкава пица Карбонара с листи за баницаСервираме с пресен босилек отгоре, докато са топли нашите хрупкави пици Карбонара. Да ви е сладко!...
Сос КарбонараСос КарбонараКъм така приготвения сос Карбонара прибавете предварително сварените спагети и настъргания пармезан....
Палачинки КарбонараПалачинки КарбонараСъставките за палачинките разбъркваме в голяма купа и оставяме за около половин час да почине сместа. През това време режем бекона на дребно и го...
Талиатели карбонараТалиатели карбонараЗадушете лука и чесъна във виното за 2-3 минути. Сварете пастата в подсолена вода. Междувременно нарежете бекона на ситно и го прибавете към сместа...
Лазаня КарбонараЛазаня КарбонараВ намаслен тиган запържете нарязаните на кубчета лук, чесън, гъби и шунка. Поръсете с подправките, налейте бялото вино и бъркайте, докато сместа се...
Вегетарианска карбонараВегетарианска карбонараЗагрейте зехтина, добавете чесъна, нарязаните тиквички и зеления лук. Задушете ги за 4-5 минути и оставете настрана. Сварете пенето. Междувременно...
Чоризо карбонараЧоризо карбонараНарежете чоризото и го запържете в загряния зехтин. Сварете пастата. Разбийте яйцата, добавете настъргания пармезан и овкусете със сол и черен...
Спагети КарбонараСпагети КарбонараПоднесете спагети Карбонара, поръсени с малко пресен босилек....
Картофи КарбонараКартофи КарбонараКартофите Карбонара са по рецепта на Теодора Титова...
Ньоки КарбонараНьоки КарбонараПоръсете с останалия пармезан и сервирайте готовите ньоки Карбонара....
Карбонара ди мареКарбонара ди мареСосът карбонара е типично ястие на Лацио и по-специално Рим....

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: