Плодов Сладолед

Прегледай всички 22 подбрани съвети относно плодов сладолед в Готвач.бг.
Здравословен млечно-плодов сладолед
3
разбиването на продуктите до получаване на пюре, което да разпределите във формички за сладолед или в купа. Оставете за 2-3 часа във фризера. ...
Плодов сладолед с ванилия
да замръзне леко във фризера. Сметаната се разбива, прибавят се нарязаните на кубчета плодове и попарените и обелени бадеми...
Домашен плодов сладолед
1
. Поднесете топки от сладоледа гарнирани с плодове - банан, киви, нарязани ягоди и резен грейпфрут....
Пресни плодове със сладолед
ягоди и боровинки. Разбърква се добре. Плодовата смес се разпределя на порции и се покрива със сладоледа....
Домашен сладолед плодова свежест
Измиваме, почистваме и нарязваме плодовете на парчета. Плодовете може да са по ваш избор и вкус. Слагаме ги в кутия, а след това във фризера...
Плодова мелба със сладолед
3
-3 парченца и се добавят към портокалите. Добавят се колелцата сладолед и се поръсва с шоколадовите стърготини....
Плодов сладоледен специалитет
3
Сложете плодовете от фризера в хладилника да се размразят - ще отнеме около 4 часа, ако са дълбоко замразени. Сложете плодовете, сметаната и...
Плодова салата със сладолед
1
Нарязвате всички плодове в по-голяма купа, разбърквате ги добре. Разпределяте ги в 3 купички. Отсрани или в средата слагате топка сладолед...
Плодова палачинка със сладолед
сметана. В двата края се поставят топките сладолед. Около палачинката се подреждат нарязаните плодове....
Плодова гранита-сладолед
Всичко се поставя в блендера. Когато е напълно пасирано, се поставя във формичките за една нощ във фризера...
Бърз сладолед с плодове
1
В купа намачкваме хубаво ягодите и прибавяме захарта и млякото или водата. Слага се на котлон до завиране и след което се слага да се охлади...
Уникален плодов сладолед на клечка
2
сладолед. Поради използването на желатин, сладоледа не става на корав лед, а е с много приятна текстура. Именно затова е много подходящ ...

Рейтинг

3.6
Общо 8 гласували
5 3
4 2
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: