Постен Ябълков пай

Разгледай всички 37 подбрани съвети за постен ябълков пай в Готвач.бг.
Ябълков пайЯбълков пай
Последователно продуктите се объркват и се получава еднородна смес. Накрая се прибавят нарязаните ябълки. Пече се на 170 г за 30 мин. с вентилатор. По желание се поръсва с пудра захар....
Мини постен пайМини постен пай
Замесва се меко тесто от вода, суха мая, сол, олио, брашно и щипка захар. Оставяме да се отпусне за 20 минути на топло. Картофите се обелват...
Постен ябълков щруделПостен ябълков щрудел
Първо пригответе плънката, като за целта настържете на ренде ябълките, смесете ги със счуканите орехи, галетата, канелата и захарта...
Постен ябълков сладкишПостен ябълков сладкиш
6
Ябълките се обелват и настъргват. Посипват се със захарта и се оставят да престоят 1 час. След това се прибавят и останалите продукти и...
Ябълков пай в микровълноваЯбълков пай в микровълнова
сладкиш се пече в предварително загрята печка при 600 Вт и включена електрическа фурна (250°C) 25 мин. Накрая ябълковият пай в микровълнова се поръсва с пудра захар....
Американски ябълков пайАмерикански ябълков пай
1
Фурна - 170-175 градуса; Форма с ринг около 22 -24 см добре намаслена с парче меко масло и покрита с малко брашно. Смесва се брашното, солта...
Италиански ябълков пай (Старовремски)Италиански ябълков пай (Старовремски)
. Ябълковият пай се пече на 170 градуса за около 40-45 мин. Източник: Zenzero& Limone Това е старовремски италиански ябълков пай, както споделя...
Ябълков пай с орехиЯбълков пай с орехи
1
голяма дървена лъжица и разстиламе в малка кръгла тавичка, предварително намазнена. Печем ябълковия сладкиш около 30 минути на 200 градуса...
Лесен ябълков пайЛесен ябълков пай
съд разбиваме яйцата, захарта, брашното, ванилията и бакпулвера. Когато маслото стегне, нареждаме филийките ябълки и върху тях, посипваме от...
Сочен ябълков пайСочен ябълков пай
градуси (около 160), само на горен реотан, докато се зачерви. Готовият ябълков пай се консумира изстинал....
Български ябълков пайБългарски ябълков пай
тесто за декорация се изрязва форма на ябълка с дръжка и листенца. С четка се намазва отгоре с малко олио и залепваме елементите. Останалото...
Класически ябълков пайКласически ябълков пай
. Намажете ябълковия пай с разбит жълтък. Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: