Постен Ябълков пай

Разгледай всички 74 подбрани съвети за постен ябълков пай в Готвач.бг.
Ябълков пайЯбълков пайПъхнете класическия ябълков пай в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Мини постен пайМини постен пайЗамесва се меко тесто от вода, суха мая, сол, олио, брашно и щипка захар. Оставяме да се отпусне за 20 минути на топло. Картофите се обелват и...
Постен ябълков щруделПостен ябълков щруделПърво пригответе плънката, като за целта настържете на ренде ябълките, смесете ги със счуканите орехи, галетата, канелата и захарта. Разбъркайте...
Постен ябълков сладкишПостен ябълков сладкишЯбълките се обелват и настъргват. Посипват се със захарта и се оставят да престоят 1 час. След това се прибавят и останалите продукти и сместа...
Невидим ябълков пайНевидим ябълков пайНарязва се на тортени парчета Източник: Il cucchiaio d`argento Рецептата се нарича невидим ябълков пай, защото пластовете, които се получават...
Американски ябълков пайАмерикански ябълков пайФурна - 170-175 градуса; Форма с ринг около 22 -24 см добре намаслена с парче меко масло и покрита с малко брашно. Смесва се брашното, солта,...
Класически ябълков пайКласически ябълков пайНамажете ябълковия пай с разбит жълтък. Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....
Шоколадов ябълков пайШоколадов ябълков пайМного вкусен шоколадов ябълков пай....
Холандски ябълков пайХоландски ябълков пайАз обичам да добавям и нарязани бадеми към този холандски ябълков пай. Намазнете форма за печене с подвижни страни....
Диетичен Ябълков ПайДиетичен Ябълков Пай
Разбъркваме и намазваме с тази смес с помощта на четка подредените ябълки. Печем на 180 градуса около 20 минути....
Ябълков карамелизиран пайЯбълков карамелизиран пайГотовия ябълков пай се обръща в чиния. Охлажда се и се сервира....
Шведски ябълков пайШведски ябълков пайФурна - 180 градуса; Форма, намаслена с масло, около 24-25 см. Орехите са запичат на сух тиган, оставят се настрана. Ябълките се почистват...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: