Постен пай с Ябълки

Открий всички 72 авторски предложения относно постен пай с ябълки в Готвач.бг.
Мини постен пайМини постен пай
Замесва се меко тесто от вода, суха мая, сол, олио, брашно и щипка захар. Оставяме да се отпусне за 20 минути на топло. Картофите се обелват...
Ябълков пайЯбълков пай
Последователно продуктите се объркват и се получава еднородна смес. Накрая се прибавят нарязаните ябълки. Пече се на 170 г за 30 мин. с вентилатор. По желание се поръсва с пудра захар....
Бисквитен пай с ябълкиБисквитен пай с ябълки
с лъжица. Паят се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса 30-35 мин. Поръсва се с ванилената захар. Бисквитеният пай с ябълки е страхотен....
Пай с ябълкиПай с ябълки
В купа се разбиват яйцата със захарта. Добавят се олиото, ванилията и орехите. Рендосват се ябълките и постепенно се добавя брашното и се...
Лесен пай с ябълкиЛесен пай с ябълки
За този лесен пай с ябълки захарта и яйцата се разбъркват добре на пяна. Мазнината се затопля до каша. Амонячната сода се разбърква с...
Икономичен постен сладкиш с ябълкиИкономичен постен сладкиш с ябълки
печене се разстила половината тесто. Изсипва се плънката от настъргани ябълки с орехи, галета, канела, ванилия. Отгоре се накъсва на малки...
Постен ябълков щруделПостен ябълков щрудел
Първо пригответе плънката, като за целта настържете на ренде ябълките, смесете ги със счуканите орехи, галетата, канелата и захарта...
Постен ябълков сладкишПостен ябълков сладкиш
6
Ябълките се обелват и настъргват. Посипват се със захарта и се оставят да престоят 1 час. След това се прибавят и останалите продукти и...
Пай с ябълки и ананасПай с ябълки и ананас
1
добре. Разстелете половината тесто на дъното на намазнената форма за пай. Отгоре изсипете сместа. Покрийте с останалото тесто. Надупчете пая с...
Ябълков пай в микровълноваЯбълков пай в микровълнова
сладкиш се пече в предварително загрята печка при 600 Вт и включена електрическа фурна (250°C) 25 мин. Накрая ябълковият пай в микровълнова се поръсва с пудра захар....
Италиански ябълков пай (Старовремски)Италиански ябълков пай (Старовремски)
. Ябълковият пай се пече на 170 градуса за около 40-45 мин. Източник: Zenzero& Limone Това е старовремски италиански ябълков пай, както споделя...
Американски ябълков пайАмерикански ябълков пай
1
ледената вода. Бързо се замесва грубо тесто. Завива се във фолио и се оставя в хладилник, докато се приготви плънката. Ябълките се обелват...

Рейтинг

3.5
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: