Празнични Пити и Погачи

Прегледай всички 74 подбрани съвети за празнични пити и погачи в Готвач.бг.
Идеи за сватбени питки и погачиИдеи за сватбени питки и погачиСватбата е немислима без разкошната булченска рокля, халките на младоженците и, разбира се, традиционната сватбена питка или погача....
Празнична погачаПразнична погачаРазмийте маята с хладката вода в дълбока купа. Прибавете солта и захарта. Добавете киселото мляко, двете яйца, прясното мляко и разбъркайте добре...
Вкусна празнична погачаВкусна празнична погачаВ хладката вода разтворете пакетчето мая, заедно със захарта и солта и оставете за 15 мин. на топло да се активира. През това време пресейте брашното...
Сладка празнична погачаСладка празнична погачаПресейте брашното в купа и добавете към него захарта и ванилията. Разбъркайте леко и направете кладенче в средата. Смесете в подходящ съд лимонадата...
Празнична медена погачаПразнична медена погачаАктивираме маята в малко топло мляко със захарта, меда и малко брашно. Пресяваме брашното и добавяме разбитите яйца и шупналата мая. Омесваме...
Празнична Великденска погачаПразнична Великденска погачаВие изберете как да изглежда вашата Великденска погача. От малката топчица тесто разточете кора и изрежете цветчета, поставете по средата....
Македонска празнична погачаМакедонска празнична погачаРазтворете маята в топлото прясно мляко. Добавете захарта и 1 с.л. брашно. Оставете на топло, за да шупне. Добавете две разбити яйца към втасалата...
Празнична погача ЦветеПразнична погача ЦветеЗа този модел погача аз разделих тестото на три еднакви части. Първата част се разделя на две топки....
Празнична плетена погачаПразнична плетена погачаМаята се разтваря със захарта в топлата вода. Замесва се меко тесто с останалите продукти. Оставете да втаса за час и половина. Разделете тестото...
Красива празнична погачаКрасива празнична погачаРазбърква се маята в хладката вода със захарта и 2 с.л. брашно. Оставя се да шупне и с останалите продукти се замесва меко тесто. Оставя се на топло...
Празнична геврек-погачаПразнична геврек-погачаНаредената погача оставяме за повторно втасване още около 30 минути....
Празнична питаПразнична питаБрашното се пресява и се прави кладенче, в което се слагат солта и яйцата (като на едно от тях се отделя жълтъка, за да се намаже погачата). Добавяме...

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: