Праз със Суджук

Открий всички 74 кулинарни идеи за праз със суджук в Готвач.бг.
Яхния с праз и суджукЯхния с праз и суджукПрибавяме предварително нарязаната на парченца луканка или суджук и посоляваме. Варим яхнията на умерен огън, докато суджукът омекне....
Фритата с праз и суров суджукФритата с праз и суров суджукДобавете в него нарязаните на парчета праз, чушки и суджук, запържете до омекване на праза. В купа разбийте яйцата с вилица много добре....
СуджукСуджукНапълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е останал въздух....
Пирински суджукПирински суджукЕдна порция суджук е около 200 г в суров вид /100 в изпечен/....
Суджук АсортиСуджук АсортиПрепоръчително е, ако свинското не е много мазно, да се сложи и малко сланина, иначе става много сух суджукът....
Телешки суджукТелешки суджукОкачете телешките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка....
Домашен суджукДомашен суджукНапълнените суджуци се закачат да съхнат и след 24 часа се надупчват с игла, там където е останал въздух, се превиват. ...
Бански суджукБански суджукПразът се нарязва на много ситно и се слага в смляната смес. Слагат се и подправките и всичко се разбърква много добре....
Дедовият суджукДедовият суджукМесото се почиства от кости и сухожилия и се нарязва на късове по 150 грама. Посолява се и се смила с месомелачка на едро. Към смляното месо се прибавят...
Свински суджукСвински суджукГотовите суджуци сложете между 2 дъски и сложете тежест отгоре, за да могат да се слегнат....
Постен суджукПостен суджукАко използвате грозде, го пасирайте и прецедете в гевгир. Може да се използва директно гроздов сок, което Ви улеснява още повече.   Сложете захарта...
Горнооряховски суджукГорнооряховски суджукТака приготвените суджуци са готови най-късно до два месеца....

Рейтинг

3.4
Общо 5 гласували
5 2
4 0
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: