Приготвяне Домашен Козунак

Прегледай всички 34 кулинарни идеи за приготвяне домашен козунак в Готвач.бг.
Домашен козунакДомашен козунак
4
намажете с разбит белтък и по желание поръсете с кристална захар, нарязани ядки и т.н. Сложете домашния козунак да се пече за около 40 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна....
Вкусен козунак, приготвен в хлебопекарнаВкусен козунак, приготвен в хлебопекарна
минути. Проверете с клечка дали е изпечен. Извадете готовия козунак върху решетка, за да се охлади. Рецептата е на Лабрекс от кулинарната тема Опитайте! Вкусно е! в Бг-мама....
Домашно приготвена еленска каймаДомашно приготвена еленска кайма
Еленското месо се измива и се накисва за една нощ в оцет и вода. След това се отцежда, нарязва на едро и се осолява добре. Оставя се върху...
Ароматен домашен козунакАроматен домашен козунак
намазнена тава и оставяме на топло да втаса повторно. Когато втаса, обемът ще се увеличи двойно. Намазваме втасалия козунак с разбито яйце...
Домашен козунак с шоколадДомашен козунак с шоколад
мин. на 180 градуса. След като е изпечен козунакът, си правим сироп от вода и захар 1:1 с четка намазваме и поръсваме със захар....
Вкусен домашен козунакВкусен домашен козунак
втасва повторно. След второто втасване оформяме козунака, сплитаме по желание намазваме с отделения белтък, поръсваме обилно със захар и оставяме на...
Вкусен пухкав домашен козунакВкусен пухкав домашен козунак
8
искате козунакът да е по-препечен махнете фолиото и печете до видът, който ви харесва. Леко недопеченият козунак е по-ароматен, по-препеченият е по-хрупкав и по-траен. Добър апетит!...
Пухкав домашен Великденски козунакПухкав домашен Великденски козунак
мазнина. След това козунакът се оставя да втаса 2 часа или докато не стане двоен. Прави се плитка, остава се да втаса още 20 минути...
Домашен козунак с ракияДомашен козунак с ракия
32
Разбивате яйцата, захарта, ванилията, олиото и млякото с миксер. Пресявате брашното в тава и добавяте сместа и втасалата мая (маята се втасва с 1...
Любим домашен парен козунакЛюбим домашен парен козунак
Размива се маята в 1 ч.ч. хладка вода и 150 г брашно. Покрива се с кърпа и се оставя на топло. Разбиват се 8 яйца със захарта и солта, добавя се...
Домашен козунак с локумДомашен козунак с локум
4
разтеглете, сложете половината стафиди и локум и омесете отново. Така направете и с другата част о тестото. Двете части са за два средни козунака...
Домашно приготвено бутер тестоДомашно приготвено бутер тесто
За 1 част от тестото смесваме брашното със солта, постепенно добавяме водата и замесваме еластично тесто, което след това увиваме в стреч фолио и...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: