Приготвяне Свински Врат

Разгледай всички 74 избрани предложения относно приготвяне свински врат в Готвач.бг.
Свински вратСвински вратОпеченият свински врат оставете да престои за около 15 минути в изключена фурна....
Шпикован свински вратШпикован свински вратВкусен печен свински врат, който в комбинацията на картофите е още по-апетитен. Не пропускайте да се насладите на Шпикован свински врат....
Пълнен свински вратПълнен свински вратПарчето свински врат разрежете с остър нож на тънък лист, който се разгръща от цялото парче....
Печен свински вратПечен свински вратШпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат....
Свински врат ветрилоСвински врат ветрилоВърху цялото парче месо се правят разрези на 6-8 места, за да се разтвори като ветрило. Поръсва се със сол и черен пипер на вкус. Слага се да се...
Ветрило от свински вратВетрило от свински вратВземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края....
Руло от Свински ВратРуло от Свински ВратМожете да оформите голямо руло или да го приготвите на 2 рула, зависи как сте нарязали врата....
Свински Врат в ГювечСвински Врат в ГювечВратът се поставя в нея и се натрива с тази смес....
Свински врат по бохемскиСвински врат по бохемскиСкилидите чесън се разполовяват, морковите и киселите краставички се нарязват на едри парчета. Месото се обезкостява. Правят се прорези и се поставят...
Бавно печен свински вратБавно печен свински вратСвинският врат се подсушава и поръсва със сол. В месото се правят малки прорези и в него се набождат филийки нарязан чесън....
Свински врат с картофиСвински врат с картофиПоднесете Свински врат с картофи, нарязан на парчета и с гарнитура от зеленчуците....
Свински врат на скараСвински врат на скараОт бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате. Нареждаме...

Рейтинг

4
Общо 2 гласували
5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: