Приготвяне на Домашна Ракия от Грозде

Открий всички 22 авторски предложения относно приготвяне на домашна ракия от грозде в Готвач.бг.
Домашна Ягодова Ракия
Домашна Ягодова Ракия
Ягодите се почистват и измиват. Нарязват се на четвъртини. Поставят се в дълбок буркан, отгоре са налива алкохолът. Затварят се с херметична...
Домашна салатка за ракия
Домашна салатка за ракия
Зеленчуците се измиват и почистват. Краставицата се обелва. Доматите, краставицата и чушката могат да се разполовят или да се нарежат на...
Домашна ракия от смокини
Домашна ракия от смокини
3
дрожди, за да ускорите ферментацията. След това ракията се дестилира. Алкохолният градус на домашната ракия от смокини трябва да е ...
Домашен козунак с ракия
Домашен козунак с ракия
32
докато си удвои обема. След това го размесвате и добавяте ракията и лимона, разделяте го на 3 равни части които правите на дълги около 1 метър змии...
Ликьор от зелени орехчета с домашна ракия
Ликьор от зелени орехчета с домашна ракия
Поставете добре измитите зелените орехчета в буркан с винт, налейте ракията и поставете на слънце за 7 седмици. Прецедете сместа и налейте...
Ликьор с домашна ракия и ягоди
Ликьор с домашна ракия и ягоди
3
Измиваме и почистваме ягодите, след това ги слагаме в шише с широк отвор и сипваме ракията, оставяме го в мазето за 15 дни. След това го...
Раки
Раки
Моята рода по бащина линия е от Троянския балкан. Тази рецепта идва от там. Чушките се накисват в топла вода за 30 минути. Нарязва се на ситно...
Вишнева ракия
Вишнева ракия
Всичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място...
Греяна ракия
Греяна ракия
покафенее, се налива ракията, като се разбърква с лъжица. След като се загрее ракията, в нея се пускат карамфилчетата и резенчетата ябълка...
Бадемова ракия
Бадемова ракия
За да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар. В сместа добавяме бадемите и...
Ракия Анасонлийка
Ракия Анасонлийка
1
Счукайте 200 г семена от анасон и залейте с 10 л двойно дестилирана ракия. Оставете да престои 28 дни. След това добавете 5 л вода и...
Ябълкова ракия
Ябълкова ракия
10
, кашата се бърка 3 пъти на ден. Щом приключи ферментацията кашата се изварява и дестилира. Алкохолното съдържание на ябълковата ракия трябва да ...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: