Приготвяне на Домашно Свинско Филе

Открий всички 24 избрани предложения за приготвяне на домашно свинско филе в Готвач.бг.
Домашно филе ЕленаДомашно филе ЕленаПочистете месото, ако има мазничко. Нарежете го на подходящи парчета и го посолете обилно с едра сол от всички страни. Оставете го така да престои...
Домашно Филе Елена с кимионДомашно Филе Елена с кимионДомашното Филе Елена с кимион е много добро мезе!...
Филе ЕленаФиле ЕленаСлед около 3 седмици вашето филе Елена е готово. Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....
Домашна свинска пастърмаДомашна свинска пастърмаЗа да стане крехка, домашната свинска пастърма ще му трябват 1-2 месеца....
Как да съхраняваме домашното филе Елена?Как да съхраняваме домашното филе Елена?От особена важност за максималното запазване на вкуса на домашното филе Елена е неговото правилно съхранение....
Филе Елена от свински вратФиле Елена от свински вратПотапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа....
Домашна пастърма от свинскоДомашна пастърма от свинскоНарязвате свинското каре на филийки с дебелина около 1.5-2 см....
Разкошно Филе ЕленаРазкошно Филе ЕленаРазрязваме парчето месо на продълговати ивици с дебелина поне 7-8 см, за да може след сушенето да остане достатъчно голямо парче. В дълбок съд...
Домашна пастърма от пилешко филеДомашна пастърма от пилешко филеПилешкото филе измиваме и подсушаваме. В съд посипваме ситна сол като основа....
Домашна пастърма от свинско месоДомашна пастърма от свинско месоПо нататък – на здраве и тази вкусна домашна пастърма от свинско месо....
Домашна пастърмаДомашна пастърмаГотовата пастърма леко я измивам преди да готвя с нея....
Домашна пастърма от свински бутДомашна пастърма от свински бутПроверява се - домашната пастърма от свински бут трябва да е розова и не твърде изсъхнала....

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: