Приготвяне на Задушени Броколи

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно приготвяне на задушени броколи в Готвач.бг.
Задушени броколи с извараЗадушени броколи с извараБроколито се сварява. След което с изварата се прави сос. Добавя се зехтин и лютия пипер, който се излива върху броколито....
Задушени Броколи с ГъбиЗадушени Броколи с ГъбиВ дълбок тиган с капак или плитка тенджера сипете гъбите и розичките броколи....
Задушени броколи по италианскиЗадушени броколи по италианскиСлагаме 1/3 от броколите, маслините без костилки, стафидите, сиренето, лука и чесъна, както и 4 филенца от рибата....
Задушени броколи с подправкиЗадушени броколи с подправкиДобавете накъсаните на розички броколи и гответе още 5-6 минути. Преди да сервирате овкусете със соев сос, сол и черен пипер на вкус....
Задушени броколи в маслоЗадушени броколи в маслоИзвадете омекналото броколи и веднага го разбъркайте с маслото и подправките....
Печен лаврак със задушени броколиПечен лаврак със задушени броколиДокато рибата се пече накъсайте броколите на розички, посолете, добавете черен пипер и босилек на вкус и го дръжте под капак на пара за около 15-20...
Задушени Броколи в Сметанов СосЗадушени Броколи в Сметанов СосЗадушете ги, докато омекнат. Добавете сметаната, а щом заври - и сирената....
Домашно приготвени кориДомашно приготвени кориВ хладка вода се изсипва брашното и се разбърква. Капват се 5-6 капки олио и щипка сол. Омесва се средно твърдо тесто. От тестото се откъсват...
Домашно приготвена сланинаДомашно приготвена сланинаСъс студена вода измиваме сланината и я нарязваме на парчета. На дъното на малко каче слагаме морска сол, като правим пласт около 2 пръста дебелина...
Задушена конска кайма с чушки, моркови и броколиЗадушена конска кайма с чушки, моркови и броколиКогато омекнат, добавяме каймата към тях и задушаваме, при полуготовност на каймата добавяме подправките и след това броколите....
Домашно приготвено бутер тестоДомашно приготвено бутер тестоЗа 1 част от тестото смесваме брашното със солта, постепенно добавяме водата и замесваме еластично тесто, което след това увиваме в стреч фолио и...
Домашно приготвена еленска каймаДомашно приготвена еленска каймаЕленското месо се измива и се накисва за една нощ в оцет и вода. След това се отцежда, нарязва на едро и се осолява добре. Оставя се върху наклонена...

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: