Приготвяне на Кайма за Скара

Открий всички 40 подбрани съвети относно приготвяне на кайма за скара в Готвач.бг.
Кюфтета с Праз и Кайма на Скара
Кюфтета с Праз и Кайма на Скара
хубаво. Оставя се да престои похлупена в хладилник за поне шест часа, за да се усвоят ароматите от каймата. Кюфтетата се пекат от ...
Пикантни кюфтета с кайма и праз на скара
Пикантни кюфтета с кайма и праз на скара
свежо съхранение и се оставя в хладилник поне за 1 час. С мокри ръце се взема по около 140 г от каймата и се оформят големи сплескани ...
Сърца от кайма на скара
Сърца от кайма на скара
Омесете каймата с подправките и ситно накълцания лук, напълнете формичките с кайма, увийте със стреч и сложете за 2-3 часа във фризера да...
Принцеса с кайма на скара
Принцеса с кайма на скара
намазване на филиите. Хлябът се нарязва по дължина за да се получат дълги принцеси. След което се мажат със каймата. Слагат се на загрята ...
Телешка Плескавица на Скара
Телешка Плескавица на Скара
В дълбока купа слагата каймата и нарязвате лука на ситно и лютата чушка. Добаваме подправките и яйце, настъргваме и кашкавала. Омесваме добре и...
Сръбска плескавица на скара
Сръбска плескавица на скара
7
големи кюфтета, които се намазняват добре с длани и се мятат на скарата да се изпекат равномерно от двете страни....
Рибни кебапчета на скара
Рибни кебапчета на скара
. Оформете кебапчета и ги изпечете на намазнена скара. По желание сервирайте с пържени картофи....
Домашни кебапчета на скара
Домашни кебапчета на скара
1
каймата през фуния. Печем ги на предварително намазана със сланина скара, която е добре загрята. Сервираме с гарнитура по желание....
Кебапчета на скара
Кебапчета на скара
5
кебапчета, с дължина 12-15 см и диаметър 2-3 см. Печете ги върху силно нагорещена скара с леко намазнени реотани....
Шишчета на скара с кайма и бекон
Шишчета на скара с кайма и бекон
Обелете и нарежете лука на подходящи парчета. Разделете бекона по дължина на две. Намажете всяко парче с кайма и завийте на руло. Нанижете...
Домашно приготвена еленска кайма
Домашно приготвена еленска кайма
смилат и се омесват с подправките. Каймата се оставят на студено място за 2-3 дни и после се употребява по първоначалния замисъл....
Люти кюфтета на скара
Люти кюфтета на скара
в хладилник за няколко часа, за да се овкуси по-добре. След това оформете с навлажнени ръце кюфтета и ги изпечете на скарата....

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: