Приготвяне на Паеля

Открий всички 52 кулинарни идеи относно приготвяне на паеля в Готвач.бг.
Паеля
Паеля
25
приготвите по - екзотична паеля може да добавите освен пиле, заешко, бяла риба, а също миди и калмари....
Паеля Валенсиана
Паеля Валенсиана
1
Пилето и заекът се нарязват на парчета, а чушката - на кубче. Магданозът и чесънът се нарязват на ситно, а доматите се настъргват. Загрявате...
Зеленчукова паеля
Зеленчукова паеля
Спанакът се задушава около 5-7 мин., само с водата, полепнала по листенцата му при миенето. Изцежда се и се реже на едро. Чесънът се запържва...
Рибна Паеля
Рибна Паеля
1
така. Сервирайте веднага рибната паеля! *Ако желаете, може да я поднесете с чеснова майонеза и парчета лимон....
Паеля с патешко месо
Паеля с патешко месо
1. Поставете на котлона тавичка за паеля (може и тиган, ако не разполагате с такава тава) с диаметър 30 см. Загрейте в нея зехтина и патешката...
Автентична Паеля с Чоризо
Автентична Паеля с Чоризо
силата на котлона. Оставете паелята да се готви, докато оризът поеме течността или около 30 мин....
Паеля с картофи
Паеля с картофи
Вземете най-големия тиган, с който разполагате или специален тиган за паеля, ако случайно имате такъв! Ще ви трябва и капак. Добавете зехтин...
Домашна вегетарианска паеля
Домашна вегетарианска паеля
1
В голям тиган с част от зехтина задушаваме почистения лук и чесън. Прибавяме нарязана чушка и нарязания и отцеден патладжан. Сипваме...
Паеля с чоризо
Паеля с чоризо
Нарежете наденичките на филийки, измийте мидите, изплакнете ориза, нарежете на кубчета пилешкото месо и обелете скаридите. Овкусете пилешкото...
Оригинална испанска паеля
Оригинална испанска паеля
12
минути преди сервиране. Поднесете оригиналната испанска паеля с малко скълцан пресен магданоз и малко прясно изцеден лимонов сок. Към така ...
Паеля с морски дарове
Паеля с морски дарове
5
изсипват мидите, скаридите, рибата и последната 1/4 от пилешкия бульон. Паелята се посолява на вкус, разбърква се добре и се покрива с алуминиево...
Паеля по Валенсиански
Паеля по Валенсиански
1
В тиган за паеля се нагрява зехтинът. Пилето и заекът се осоляват и се слагат да се запържат до златисто. Добавят се и двата вида боб и доматите...

Рейтинг

4.8
Общо 4 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: