Приготвяне на Патешки Черен Дроб

Разгледай всички 20 авторски предложения относно приготвяне на патешки черен дроб в Готвач.бг.
Как се приготвя черен дробКак се приготвя черен дроб
1
е добре да се използват за приготвяне на пастет. Говеждият черен дроб е тъмно кафеникав и има силен и рязък вкус, понякога леко горчив. Ако...
Кулинарни хитринки за приготвяне на крехък черен дробКулинарни хитринки за приготвяне на крехък черен дроб
6
отцеди много добре. Препоръчително е дори да го подсушите; 4. В много рецепти за приготвянето на крехък черен дроб се препоръчва и...
Патешки дроб - микуитПатешки дроб - микуит
за патешкия в случая. Страхотен деликатес, който може да си приготвите в домашни условия и да му се насладите върху препечена филийка и...
Патешки дроб с лукПатешки дроб с лук
Почистените, измити и разрязани на три дробчета ги поставям в купа и ги овкусявам със соевия сос и черния пипер. Оставям ги в хладилника да...
Патешко Магре - същност и начин на приготвянеПатешко Магре - същност и начин на приготвяне
за приготвяне на патешко магре. Най-напред подгответе стека за готвене. Вземете патешките гърди и махнете излишните мазни части от месото...
Черен Дроб на СкараЧерен Дроб на Скара
Измиваме добре дроба и го нарязваме на филийки, около 1 см дебели. В купа поставяме всички продукти и добавяме черния пипер, разбъркваме и...
Черен дроб в гювечЧерен дроб в гювеч
2
. Ако искате сосът да стане по-гъст може да добавите и лъжица брашно. Може и да запържите предварително дроба и зеленчуците, след което само да допечете във фурната заедно със соса и кашкавала....
Черен дроб в панировкаЧерен дроб в панировка
черен пипер и със сол. В три отделни чинии слагаме брашно, галета и 2 разбити с тел яйца. Парчетата дроб овалваме последователно всяко...
Пикантен черен дробПикантен черен дроб
Лукът се нарязва на ситно и се задушава във олиото. Като порозовее, се добавя червеният пипер и дробът, нарязан на парчета. Разбърква се, за...
Паниран черен дробПаниран черен дроб
1
Черният дроб се нарязва на парчета. Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и яйце. Преди консумация се поръсва със сол....
Черен дроб по бургундскиЧерен дроб по бургундски
Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни. След като се изпържи, го посоляваме и подправяме...
Черен дроб с оризЧерен дроб с ориз
2
Задушете ситно нарязания лук и чушките в маслото. Прибавете нарязания на хапки дроб и бъркайте, докато стане само с масло. Прибавете ориза...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 1
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: