Приготвяне на Патешко Магре

Открий всички 23 авторски предложения за приготвяне на патешко магре в Готвач.бг.
Патешко Магре - същност и начин на приготвяне
за приготвяне на патешко магре. Най-напред подгответе стека за готвене. Вземете патешките гърди и махнете излишните мазни части от ...
Патешко магре
с 1 с.л. сметана и меда. Патешките гърди се режат на филии. Патешкото магре се гарнира с парченца смокини и се полива със соса....
Патешко магре на жар
2
умерен огън. След минутка-две би трябвало повечето патешка мас да е паднала и кожният слой - изтънял. Нямаме за цел да го запичаме до златисто...
Празнично патешко магре с портокали
Измийте и подсушете филетата. Направете прорези върху кожата, без да стигате до месото. Овкусеге филетата със сол и черен пипер. Поръсете ги...
Лесно патешко магре на тиган
страна на силен огън. 6. На дъното на чиния сложете тънък пласт сладко по избор, отгоре подредете филийките патешко магре и посолете. ...
Патешко магре с портокалов сос
. Овкусете със сол и черен пипер. Похлупете и оставете магрето да се маринова за час. Преди готвене извадете филето на стайна температура за...
Най-добрите съчетания с Патешко Магре
Патешко Магре е все по-популярен продукт в последно време. Това всъщност е патешко месо или по-точно - филетата или гърдите от патицата...
Патешко магре с уникален сос от лайм
ред и на патешките магрета. За да ги пригответе по най-лесния и добър начин, първо пуснете фурната да загрява до 200 градуса. По желание може ...
Патешко магре с карамелизирани круши и стафиди
Днешният обяд беше голямо предизвикателство за мен. Отново ястие, което не бях правила, но останах без дъх и звук, когато го опитах...
Празнично Патешко Магре с дългозърнест ориз и бял сос
овкусят и месото да си почине на стайна температура, за да не се свие при термичната обработка. През това време пригответе гарнитурата от...
Патешко магре на фурна с мед и кумкуат
готвене ще продължи. 5. Готовото патешко магре се поднася задължително топло в компания с хубаво червено вино. Добър апетит!...
Патешко магре с нар и канапе от праз
. Варете 10-15 минути или до сгъстяване. 5. През това време запечатайте патешкото магре за 3 минути от страната на кожата и 1-2 минути от...

Рейтинг

3.5
Общо 6 гласували
5 3
4 0
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: