Приготвяне на Пъстърва

Разгледай всички 48 кулинарни идеи за приготвяне на пъстърва в Готвач.бг.
Пъстърва
Пъстърва
приготвят уникални рибни шишчета, с които да очаровате гостите си. Когато приготвяте пъстърва, имайте предвид правилото, че колкото ...
Пъстърва-пълнена
Пъстърва-пълнена
запечете във фурна на готовност. Поднесете пълнената пъстърва с резенчета лимон. Това е стара Софийска рецепта....
Веяна Пъстърва
Веяна Пъстърва
Изчистваме и подсушаваме рибите, като поръсваме обилно с едра сол - отвътре и отвън. Завиваме в амбалажна хартия и в найлонова торба...
Пъстърва фрикасе
Пъстърва фрикасе
пресече. В чиния се поставя филето от пъстървата, полива се със сос и в единия край се гарнира със зеленчуците. Поръсва се със ситно нарязан ...
Маринована пъстърва
Маринована пъстърва
Рибите измиваме, почистваме от глави и кости и нарязваме на филенца. Подсушаваме и нареждаме в тава върху морската сол, след което покриваме и...
Медена пъстърва
Медена пъстърва
1
Рибата се нарязва на парчета, посолява се, поръсва се с черен пипер и се запържва до златисто. Медът, оцетът, индийското орехче и лукът...
Сьомгова пъстърва
Сьомгова пъстърва
Сьомговата пъстърва представлява хибриден вид риба, който е плод на дългогодишните усилия на екип югославски учени-генетици. Соьмговата...
Гъба Пъстърва
Гъба Пъстърва
Гъба пъстърва /Polyporus squamosus/ представлява вид базидиева гъба, позната у нас още с наименованието ястребка. В Русия тя е известна като...
Печена пъстърва
Печена пъстърва
Измиваме и подсушаваме изчистената пъстърва. Намазваме я със зехтин или олио. Поръсваме и втриваме подправките, оставяме да престои 60 мин...
Пролетна пъстърва
Пролетна пъстърва
Пъстървата почиствате добре, измивате и мажете с масло, сол и черен пипер, увивате в във фолио заедно с по 1 резенче лимон вътре и печете на...
Поширана Пъстърва
Поширана Пъстърва
Отделяме филето от костите на рибата и премахваме кожата. В купа смесваме соевия сос, оризовото вино, захарта и 100 мл вода. Разбъркваме и...
Пълнена пъстърва
Пълнена пъстърва
1
Смесете размекнатото масло с нарязания на ситно магданоз и счукания чесън. Напълнете измитите и почистени пъстърви, затворете разрезите с...

Рейтинг

3.4
Общо 7 гласували
5 1
4 3
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка: