Приготвяне на Филе Елена

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно приготвяне на филе елена в Готвач.бг.
Филе ЕленаФиле ЕленаСлед около 3 седмици вашето филе Елена е готово. Съхранявайте сушеницата в хладилник, увито в хартия....
Разкошно Филе ЕленаРазкошно Филе ЕленаРазрязваме парчето месо на продълговати ивици с дебелина поне 7-8 см, за да може след сушенето да остане достатъчно голямо парче. В дълбок съд...
Домашно филе ЕленаДомашно филе ЕленаПочистете месото, ако има мазничко. Нарежете го на подходящи парчета и го посолете обилно с едра сол от всички страни. Оставете го така да престои...
Домашно Филе Елена с кимионДомашно Филе Елена с кимионДомашното Филе Елена с кимион е много добро мезе!...
Пълнени гъбки с филе ЕленаПълнени гъбки с филе ЕленаНарязваме на ситни кубчета филето Елена и пълним гъбите. Печем в предварително загрята фурна на 200°C....
Филе Елена от свински вратФиле Елена от свински вратРазтваряме едрата сол във водата. Потапяме почистения свински врат в саламурената вода за 24 часа. След като пренощува месото в саламурата, го...
Бързо и лесно Филе ЕленаБързо и лесно Филе ЕленаФилето се измива добре от захарта и се подсушава, след което се връща в кутията и се посипва обилно със сол....
Домашно приготвена еленска каймаДомашно приготвена еленска каймаЕленското месо се измива и се накисва за една нощ в оцет и вода. След това се отцежда, нарязва на едро и се осолява добре. Оставя се върху наклонена...
Домашно телешко филе, приготвено в зелев сокДомашно телешко филе, приготвено в зелев сокНарязваме месото на парчета, като отстраняваме всички ципи и мазнини. В по-дълбок съд изсипваме зелевия сок и оставяме филетата да престоят така...
Свинско Елена на фурнаСвинско Елена на фурнаНарязваме свинското на късчета и го запържваме леко в тиган. След като сме го запържили до порозовяване, го прехвърляме в тава и му добавяме брашното...
Поширани круши Хубавата ЕленаПоширани круши Хубавата Елена1. Водата и захарта се смесват и се поставят на умерен котлон. Разбърква се, докато се стопи захарта. Добавя се ванилията и всички други изброени...
Домашно приготвени кориДомашно приготвени кориВ хладка вода се изсипва брашното и се разбърква. Капват се 5-6 капки олио и щипка сол. Омесва се средно твърдо тесто. От тестото се откъсват...

Рейтинг

4.2
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: