Приготвяне на Черен Дроб

Прегледай всички 26 авторски предложения относно приготвяне на черен дроб в Готвач.бг.
Как се приготвя черен дроб
Как се приготвя черен дроб
1
е добре да се използват за приготвяне на пастет. Говеждият черен дроб е тъмно кафеникав и има силен и рязък вкус, понякога леко ...
Кулинарни хитринки за приготвяне на крехък черен дроб
Кулинарни хитринки за приготвяне на крехък черен дроб
6
отцеди много добре. Препоръчително е дори да го подсушите; 4. В много рецепти за приготвянето на крехък черен дроб се препоръчва и...
Черен дроб с гъби
Черен дроб с гъби
2
мазнина изпържете нарязания черен дроб, а след него и сланината, нарязана също на филийки. Подредете резените в огнеупорна тенджера, отгоре...
Черен дроб на фурна
Черен дроб на фурна
морковчета и картофи. Сипете дроба върху лука, подправете с малко черен пипер, чубрица и сложете да се пече в умерено загрята фурна за около 35...
Кавърма с черен дроб
Кавърма с черен дроб
Черният дроб се измива и се нарязва на парчета, които се овалват в брашното и се изпържват в мазнината. След това се заливат със зелевия сок...
Черен Дроб на Скара
Черен Дроб на Скара
Измиваме добре дроба и го нарязваме на филийки, около 1 см дебели. В купа поставяме всички продукти и добавяме черния пипер, разбъркваме и...
Черен дроб в панировка
Черен дроб в панировка
черен пипер и със сол. В три отделни чинии слагаме брашно, галета и 2 разбити с тел яйца. Парчетата дроб овалваме последователно всяко...
Черен дроб в гювеч
Черен дроб в гювеч
2
. Ако искате сосът да стане по-гъст може да добавите и лъжица брашно. Може и да запържите предварително дроба и зеленчуците, след което само да ...
Супа от Черен Дроб
Супа от Черен Дроб
Дробът се почиства и изисква в подкислена в оцет вода 2 часа. След това се вари 30 минути във вода заедно с няколко зърна черен пипер и дафинов...
Паниран черен дроб
Паниран черен дроб
1
Черният дроб се нарязва на парчета. Поръсва се с черен пипер и се панира в силно загрята мазнина, като последователно се потапя в брашно и ...
Пикантен черен дроб
Пикантен черен дроб
Лукът се нарязва на ситно и се задушава във олиото. Като порозовее, се добавя червеният пипер и дробът, нарязан на парчета. Разбърква се, за...
Черен дроб по бургундски
Черен дроб по бургундски
Овалваме парчетата черен дроб в брашното и го изпържваме в 4 лъжици масло от двете страни. След като се изпържи, го посоляваме и подправяме...

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 3
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: