Производство на Домашно Вино от Грозде

Разгледай всички 12 избрани предложения относно производство на домашно вино от грозде в Готвач.бг.
Домашно вино от череши
Домашно вино от череши
2
място за ферментация. След като премине това време, прецеждаме, добавяме водката и изсипваме в бутилки за съхранение. Поставяме ги в хладилника за ...
Домашно бяло вино
Домашно бяло вино
4
Бялото вино изисква по-фина обработка на материала от червеното. Най-важното при производството на бяло вино е, че мъстта трябва да ...
Домашно червено вино
Домашно червено вино
18
Подберете винен сорт грозде. Обикновено от 100 кг грозде излиза около 40 л вино. Гроздето се намачква със специална ...
Домашно Вино от Джанки
Домашно Вино от Джанки
1
. След 2-3 дни се минава сместа през преса. След това се поставя захарта - на всеки литър течност по 500 г захар. Виното се сулфитира...
Домашно Вино от Къпини
Домашно Вино от Къпини
. Когато ферментацията е привършила, прецедете виното, затворете в стъклени бутилки и го приберете на хладно място....
Конкилие с домашно вино
Конкилие с домашно вино
чушка, накълцана на кубчета. Посолете. Оставете зеленчуците леко хрупкави. Прибавете пастата и виното. Готвенето на паста във вино ѝ ...
Домашни мезета за вино
Домашни мезета за вино
вървят с бели полусухи вина. Подходящо за червено вино е студеното телешко мезе Необходими продукти: 1 килограм телешко месо, 6 супени...
Коктейл с домашно червено вино
Коктейл с домашно червено вино
се налива той, а после на тънка струя близо до стъклото на чашата се налива и червеното вино. По желание се добавя и малко минерална вода...
Руско домашно вино от касис
Руско домашно вино от касис
10 дни. Прелива се в чиста дамаджана и отново се затваря с тапа с маркуч, потопен във вода. Оставя се за 2 месеца на хладно. След това виното...
Домашни виненки с червено вино
Домашни виненки с червено вино
1
Брашното се смесва с бакпулвера и захарта. Добавя се виното и олиото и се разбърква с вилица, а след това тестото се меси с ръце, докато не...
Да си приготвим домашно плодово вино
Да си приготвим домашно плодово вино
Всеки любител на виното би се впечатлил не само от стандартното вино, което се приготвя от грозде, но и от т. нар. плодово вино, ...
Тънкости при приготвянето на домашно бяло вино
Тънкости при приготвянето на домашно бяло вино
на около 20 грама захар на 1 литър повишава силата на виното с около 1 градус. За получаване например на вино с 11 градуса трябват 220 грама ...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: