Пролетна Манджа с Коприва

Открий всички 74 подбрани съвети за пролетна манджа с коприва в Готвач.бг.
Пролетна Манджа с КоприваПролетна Манджа с КоприваСлед като лукът се е задушил за кратко, прибавете и копривата....
Манджа с Коприва и Свинско МесоМанджа с Коприва и Свинско МесоКогато водата заври, посоляваме със сол и черен пипер и пускаме измитата и нарязана на ситно коприва (заедно със стъбълцата)....
Шарена манджаШарена манджаШарената манджа е готова....
Циганска манджаЦиганска манджаТова ястие наричаме циганска манджа, защото се готви много бързо и лесно и е пъстро - по цигански....
Пролетна МанджаПролетна МанджаНарежете чушките на едро и ги запържете поотделно до омекване. Всеки изпържен сорт прехвърлете в отделна купичка и леко ги посолете. Половината...
Лападена МанджаЛападена МанджаЛукът се реже на ситно запържва се в тенджера, към него се добавя попареният и наситен лапад. Запържва се за около 2-3 минути, след което се добавя...
Лятна манджаЛятна манджаИзпичате и белите чушките, почистват се семките. Лукът се нарязва на полумесеци. Загрявате олиото, прибавяте лука и го задушавате. След това...
Дряновска манджаДряновска манджаПечем чушките и ги обелваме, като ги запазваме цели с дръжките. Посоляваме ги и изпържваме в загрято олио. Настърганите домати изсипваме върху...
Колденска манджаКолденска манджаНарязвам месото на порции и го слагам да се пържи в мас или олио със малко водичка. Когато е готово, се дърпа настрана. Зелето е нарязано и сварено...
Курбан манджаКурбан манджаСваряваме месото на порции в подсолена вода и прецеждаме бульона. Задушаваме лука в загрято олио, след това слагаме ориза, докато стане стъклен....
Манджа-лещаМанджа-лещаВ тенджера слагам вода да заври. Нарязвам лука ситно, рендосвам моркова и добавям във водата. През това време слагам в по-малка тенджера лещата...
Праз манджаПраз манджаПочистете хубаво праза, отстранете зелената част. Бялата част се нарязва на парчета с дължина около 3 см и се сварява до омекване. Сварения праз внимателно...

Рейтинг

3
Общо 2 гласували
5 0
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: