Протеинов Хляб

Открий всички 12 авторски предложения относно протеинов хляб в Готвач.бг.
Домашен Протеинов ХлябДомашен Протеинов ХлябВ дълбок съд поставяме всички сухи съставки. Разбъркваме добре и към тях добавяме мокрите съставки. След като го разбъркаме, се получава смес...
Протеинов Хляб от ЛимецПротеинов Хляб от ЛимецПреди да започнем приготвянето на хляба, загряваме фурната до 180°C. В съд поставяме брашното със солта и ригана и ги смесваме....
Бананов протеинов хляб с фъстъчено маслоБананов протеинов хляб с фъстъчено масло
Оставяме банановия хляб да се охлади напълно, преди да сервираме....
Протеинов чийзкейкПротеинов чийзкейкЗа блата: Смилате всичко без фурмите с малко вода. След това добавяте и тях и още малко вода. Блендирате до получаване на лепкава смес. Получената...
Протеинов сладоледПротеинов сладоледСмесвате всички продукти в блендер. Блендирате до получаването на хомогенна смес. Получената смес изсипвате в подходяща купичка и я слагате...
Протеинов шейкПротеинов шейкСмесете натуралното фъстъчено масло, което не трябва да е рафинирано, заедно с какаото, нарязания банан и прясното мляко в блендер или кухненски робот...
Протеинов кексПротеинов кексНарежете банана в отделен съд, направете го на каша, след което добавяте прясното мляко. След това добавете яйцето и разбъркайте добре. Постепенно...
Протеинов бананов сладкишПротеинов бананов сладкишНамачквате бананите. Нарязвате шоколада на малки кубчета и заедно с другите продукти, без банановия чипс, го прибавяте към бананите. Разбърквате...
Протеинов овесен сладкишПротеинов овесен сладкишРазбивате яйцето и белтъците. Настъргвате кашкавала и го прибавяте заедно с другите продукти към яйцата. Разбърквате добре до получването...
Двуцветен протеинов сладкишДвуцветен протеинов сладкишПечете протеиновия сладкиш в предварително загрята на 200 градуса печка до готовност....
Протеинов течен шоколадПротеинов течен шоколадСъхранявайте протеиновия течен шоколад в хладилник....
Плодов протеинов сладкишПлодов протеинов сладкишПечете протеиновия сладкиш на около 200°C на долен реотан, докато придобие приятна коричка отгоре....

Рейтинг

4
Общо 5 гласували
5 2
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: