Домашно опушване на месо

Домашно опушване на месо

0

важно за пушеното месо. Обикновено месото първо се осолява, после се суши и след това се опушва, закачено на кука или в марля. Месото се...

1

Пушено Месо как се Прави

Прегледай всички 14 избрани предложения за пушено месо как се прави в Готвач.бг.
Методи за опушване на меса

Методи за опушване на меса

опушват твърди деликатесни салами, може да отнеме 45 дни. Топлото опушване от своя страна, се прави при температура от 35 до 45 градуса. С...

Как се опушва месото?

Как се опушва месото?

разстояние едно от друго. Времето необходимо за опушването на различните видове меса е различно. Свинското месо се опушва поне 8 часа, за...

Как се прави пушен бекон?

Как се прави пушен бекон?

начинаещите готвачи, които правят своите първи стъпки в кухнята. Добрият бекон се прави от добро месо, затова трябва да си набавите няколко...

Как се прави пушен червен пипер?

Как се прави пушен червен пипер?

дъбови дървета. Точно те придават опушения аромат на чушките. Самите чушки са разположени на втория етаж. Всеки ден се обръщат на ръка и това се прави...

Правила за печене на месо

Правила за печене на месо

1

Различните видове месо, особено птичето, се пекат по специални правила, които, ако се нарушат, развалят изцяло вкуса и вида на месото. Особено е...

Опушване на пиле в домашни условия

Опушване на пиле в домашни условия

Как да си приготвите пушено пиле в домашни условия, без вредни добавки и консерванти? Ами лесно - само след 10 часа приготвяне, вие ще...

Сиренето и месото ни вредят като пушенето

Сиренето и месото ни вредят като пушенето

3

Консумацията на месо и сирене в средна възраст е точно толкова вредна, колкото пушенето на цигари, сочи информация, публикувана в британския...

Как се готви месо от диво прасе

Как се готви месо от диво прасе

ястие. За кулинарна обработка се използва месо, изчистено от четината. Месото на дивото прасе, особено ако е по-старо, има неприятна миризма...

Подправките правят готвеното месо по-малко вредно

Подправките правят готвеното месо по-малко вредно

години изучава веществата, произлизащи от термичната обработка на месо. Професор Смит се занимава с разработването на методи за намаляване на...

Основни правила при приготвянето на месо

Основни правила при приготвянето на месо

2

свинско месо или на прясно изпечени на скара ребърца, кюфтета или кебапчета. За да постигнете вкуса на гореописаните меса, трябва да...

ГМО рапично олио прави месото извънредно крехко

ГМО рапично олио прави месото извънредно крехко

предимства. Проведено изследване на канола в Канада установява интересна способност на новият вид рапично олио – да прави месото много по-крехко и...

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: