Пшеничен Грис

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно пшеничен грис в Готвач.бг.
Хляб с пшеничен грис
Хляб с пшеничен грис
пшеничен грис и оставете отново за 30 мин. Загрейте фурна на 180 градуса. На дъното и сложете съд с вода. Хартията с хляба преместете в ...
Сладкиши с пшеничен грис
Сладкиши с пшеничен грис
5
Настъжете ябълките и ги разбъркайте с 1/2 от захарта, лимоновата кора и сок. В друга купа смесете брашното с бакпулвера, гриса, останалата...
Грис
Грис
Грисът е ценен хранителен продукт, който се получава от смилането на пшенични или царевични зърна, в резултат на което ние познаваме пшеничен и...
Грис - халва
Грис - халва
6
получи светъл карамел. Наливам захарния сироп и бъркам, докато се свари грисът. Горещата грис-халва изсипвам в съд, предварително намокрен със...
Грис халва
Грис халва
2
се кипва водата със захарта. Добавят се пръчката канела и лимонената киселина. Залива се внимателно запърженият грис. Оставяме настрани, докато...
Плодов грис
Плодов грис
Компотът се слага да заври и след това се прибавя грисът. Бърка се бързо до сгъстяване. В купичка се слага бисквитка и отгоре се залива с...
Грис Топчета
Грис Топчета
Изброените продукти се разбъркват добре, до получаване на меко тесто. След това се оформят топчета, колкото лешник и се овалват в грис...
Грис фламери
Грис фламери
Нарежете плодовете и ги залейте с рома. Ако използвате компот, отцедете плодовете добре. Карамелизирайте захарта и излейте топлото мляко...
Грис хайвер
Грис хайвер
1
Сваряваме гриса и разтопяваме маслото. Нарязваме лука на ситно. Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и...
Сладки изкушения с грис
Сладки изкушения с грис
1
Сладкишите, направени от грис, са много леки, полезни за здравето и изключително вкусни. Изненадайте семейството си с нещо различно от...
Вкусни десерти с грис
Вкусни десерти с грис
запеканката от извара и грис. Необходими продукти: 500 грама извара, 50 милилитра прясно мляко, 100 грама захар, 2 яйца, 80 грама грис, 3...
Ябълков грис щрудел
Ябълков грис щрудел
сместа с гриса, после 1/2 от ябълките, върху тях отново смес с грис (2/3) и заливаме с половината от олиото. След това добавяме останалите ябълки и...

Рейтинг

3.7
Общо 3 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: