Бахур

Бахур

0

праз. Овкусяваме с подправките. Свинските черва измиваме много добре. С помощта на машинка за месо със специална приставка пълним червата със...

1

Пълнени Дебели Свински Черва

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно пълнени дебели свински черва в Готвач.бг.
Фасул с бахур

Фасул с бахур

. Прибавяме нарязан бахур и доматено пюре (2 с.л.), джоджен. Варим още няколко минути. Може да сгъстим фасула с брашно, разтворено в малко вода....

Чорбаджийски бахур

Чорбаджийски бахур

, защото при варенето оризът набъбва още. Завързват се от двата края, след което се надупчват всички черва с дървен шиш или дебела игла...

Селски бахур

Селски бахур

спукат червата), като завъртате гацата. Варите до готовност за около 90 минути след завиране. Охладете сварения бахур и съхранявайте на студено....

Гранитовски бахур

Гранитовски бахур

1

Измивате добре белия дроб и го нарязвате на дребни кубчета, ако искате бахурът да е бял като Гранитовския трябва да измиете парченцата дроб през...

Домашен бахур

Домашен бахур

3

и добавяме към месата. Прибавяме чубрицата, солта и лютите чушки. Всичко омесваме добре. Измиваме свинските черва и започваме да ги пълним внимателно със сместа. Слагане в тенджера с вода и варим до готовност....

Сарми с бахур

Сарми с бахур

на парчета бахур и разбъркайте отново. Дръжте ястието на огъня още 4-5 минути, след което отстранете. С така приготвената плънка свийте...

Селски бахур с кисело зеле

Селски бахур с кисело зеле

, премахнете от огъня и оставете да се поохлади. В тава намазана с малко олио поставете измитите и подсушени парчета бахур, поставете тавата в...

Запечен бахур в зелево листо

Запечен бахур в зелево листо

Почистете зелевите листа от твърдата част. Нарежете бахура на подходящи парчета. Завийте всяко парче бахур с листото, наредете в тавичка...

Мус от дюли с пържен бахур

Мус от дюли с пържен бахур

. Филийките хляб намазваме леко с масло , поръсваме с шарена сол и леко запичаме . Подреждаме в чиния. Върху тях слагаме кръгчета запържен бахур , а върху тях от дюлевия мус....

Бабек

Бабек

3

Месото се нарязва на дребно, осолява се и се оставя да престои 1 нощ. Прибавят се ситно нарязаният лук и подправките. Със сместа се пълни...

Дебелки

Дебелки

1

да почине. След това нарязваме на филийки (3 см) и без да го мачкаме, само леко ги разтегляме настрани. Готовите Дебелки пържим в сгорещено...

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: