Пълнени Дебели Свински Черва

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно пълнени дебели свински черва в Готвач.бг.
Бахур
Бахур
праз. Овкусяваме с подправките. Свинските черва измиваме много добре. С помощта на машинка за месо със специална приставка пълним червата ...
Фасул с бахур
Фасул с бахур
. Прибавяме нарязан бахур и доматено пюре (2 с.л.), джоджен. Варим още няколко минути. Може да сгъстим фасула с брашно, разтворено в малко ...
Селски бахур
Селски бахур
спукат червата), като завъртате гацата. Варите до готовност за около 90 минути след завиране. Охладете сварения бахур и съхранявайте на студено....
Чорбаджийски бахур
Чорбаджийски бахур
, защото при варенето оризът набъбва още. Завързват се от двата края, след което се надупчват всички черва с дървен шиш или дебела игла...
Гранитовски бахур
Гранитовски бахур
1
Измивате добре белия дроб и го нарязвате на дребни кубчета, ако искате бахурът да е бял като Гранитовския трябва да измиете парченцата дроб през...
Домашен бахур
Домашен бахур
3
и добавяме към месата. Прибавяме чубрицата, солта и лютите чушки. Всичко омесваме добре. Измиваме свинските черва и започваме да ги ...
Сарми с бахур
Сарми с бахур
на парчета бахур и разбъркайте отново. Дръжте ястието на огъня още 4-5 минути, след което отстранете. С така приготвената плънка свийте...
Селски бахур с кисело зеле
Селски бахур с кисело зеле
, премахнете от огъня и оставете да се поохлади. В тава намазана с малко олио поставете измитите и подсушени парчета бахур, поставете тавата в...
Запечен бахур в зелево листо
Запечен бахур в зелево листо
Почистете зелевите листа от твърдата част. Нарежете бахура на подходящи парчета. Завийте всяко парче бахур с листото, наредете в тавичка...
Мус от дюли с пържен бахур
Мус от дюли с пържен бахур
. Филийките хляб намазваме леко с масло , поръсваме с шарена сол и леко запичаме . Подреждаме в чиния. Върху тях слагаме кръгчета запържен бахур ...
Бабек
Бабек
3
Месото се нарязва на дребно, осолява се и се оставя да престои 1 нощ. Прибавят се ситно нарязаният лук и подправките. Със сместа се пълни...
Дебелки
Дебелки
1
да почине. След това нарязваме на филийки (3 см) и без да го мачкаме, само леко ги разтегляме настрани. Готовите Дебелки пържим в сгорещено...

Рейтинг

3.8
Общо 6 гласували
5 2
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: