Пълнено Агнешко Бутче с Джоджен

Прегледай всички 27 авторски предложения относно пълнено агнешко бутче с джоджен в Готвач.бг.
Агнешко бутче с джоджен
Агнешко бутче с джоджен
. Нарязваме на дребно листенцата джоджен и с тях поръсваме месото. Оставяме така да престои половин час, за да може да си поеме ароматите. Преди...
Пълнено агнешко бутче
Пълнено агнешко бутче
течността се изпари. Разрежете агнешкото бутче, така че да се получи „джоб”. Получения отвор напълнете с готовата плънка и се зашива с дебел...
Пълнено агнешко бутче с кайма
Пълнено агнешко бутче с кайма
Бутчето се разрязва и се изважда коста. Прави се плънката, като се нарязва сланината на кубчета, добавя се каймата, нарязани на ситно...
Агнешко бутче, пълнено с дреболии
Агнешко бутче, пълнено с дреболии
. Добавят се дреболиите, сол, черен пипер и нарязаният на ситно джоджен. Разбърква се добре и се задушава за 20 минути. Сместа се разстила...
Пълнено агнешко бутче с пикантна глазура
Пълнено агнешко бутче с пикантна глазура
Обезкостете агнешкото бутче, начукайте го до дебелина 1.5 – 2 см, натрийте го със солта, черния пипер и джоджена. Запържете леко в ...
Пълнен агнешки бут
Пълнен агнешки бут
Направете разрез по дължина на костта в бутчето, махнете част от месото, за да се оформи джобче, в който да се постави плънката. Бутчето се...
Агнешко бутче пълнено с гъби и ориз в було
Агнешко бутче пълнено с гъби и ориз в було
Измиваме и обезкостяваме бутчето и правим дълбок прорез. Задушаваме нарязаните лук, гъби и ориза. Добавяме подправките, сипваме малко вода и...
Агнешко печено с джоджен
Агнешко печено с джоджен
7
скилидки чесън. Полейте с мазнина, разпределете стръкчетата джоджен и девесил, отново полейте с мазнина, 1-2 ч.ч. топла вода и сложете фолио. ...
Печено агнешко с пресен джоджен
Печено агнешко с пресен джоджен
джоджен. Върху тях подреждаме порциите агнешко месо. Посоляваме на вкус. Поръсваме с черен пипер на вкус и с 1-2 чаени лъжички червен ...
Печено агнешко с джоджен и лук
Печено агнешко с джоджен и лук
вода Накрая се сваля фолиото и се оставя да се запече още 30 минути за хрупкава коричка. Поднасяме върху канапе от сварен ориз и пресен джоджен. ...
Желирано агнешко бутче
Желирано агнешко бутче
бутче и го слагаме във врящия зеленчуков бульон. Оставяме да се вари до готовност на месото. Когато е готово, го изваждаме и оставяме да се охлади...
Агнешко бутче по македонски
Агнешко бутче по македонски
Разрязваме бутчето внимателно покрай бедрената кост, като правим дълбок прорез като джоб. Посоляваме бутчето отвътре и отвън. Нарязваме лука...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: