Пълнено Обезкостено Прасенце

Разгледай всички 15 избрани предложения относно пълнено обезкостено прасенце в Готвач.бг.
Обезкостено и пълнено пилешко бутче
Обезкостено и пълнено пилешко бутче
Бутчетата се обезкостяват, като внимателно се изважда кокалът, без да се разкъса месото, и се овкусяват с подправката за пиле, соев сос, сол и се...
Варено пълнено прасенце
Варено пълнено прасенце
Накиснете изчистеното от вътрешностите прасенце, обезкостете го внимателно (с изключение на главата и краката) и го измийте. Към нарязаното...
Домашно пълнено прасенце
Домашно пълнено прасенце
, смесваме всичко много добре и сваляме тигана от котлона. С така приготвената плънка напълваме прасенцето, заливаме вътрешността му с кафена...
Пълнено прасенце по немски
Пълнено прасенце по немски
Измиваме прасенцето и го натриваме със сол, черен пипер и лимонов сок отвътре и отвън. Смесваме каймата с предварително накиснатия и изцеден...
Пълнено прасенце по сръбски
Пълнено прасенце по сръбски
дължина в центъра на обезкостеното прасе. След това прегъваме прасето от двете страни навътре и зашиваме отвора. Пълненото прасе се увива с ...
Печено пълнено прасенце
Печено пълнено прасенце
Почистеното и измито прасенце се отцежда и се натърква отвън и отвътре с мас. Поръсва се със сол и черен пипер от вътрешната и от външната...
Пълнено прасенце сукалче
Пълнено прасенце сукалче
Прасенцето се измива и се натърква с черен пипер и сол отвътре и отвън. Дробът се сварява в подсолена вода и се нарязва на дребно. Лукът се...
Ефектни хлебчета Прасенца с пълнеж
Ефектни хлебчета Прасенца с пълнеж
5
оформяме телцето на "прасенцето" - не трябва да има пукнатини, за да не излезе плънката при печенето. С вода залепваме ушичките, зурличката и...
Пълнено печено прасенце с шунка и гъби
Пълнено печено прасенце с шунка и гъби
Измиваме прасенцето добре и го оставяме да се изцеди за 2-3 часа. След това го намазваме добре отвън и отвътре със сол и лимонов сок. След...
Пълнено печено прасенце с дреболии и ориз
Пълнено печено прасенце с дреболии и ориз
Почистваме и измиваме прасенцето много добре и го оставяме да се изцеди за 2-3 часа. През това време приготвяме плънката, като в маслото...
Печено прасенце
Печено прасенце
Почистеното и измито прасенце се поръсва добре със сол и счукан черен пипер вътре. Набива се по дължината му на ръжен, намазва се с част от...
Обезкостени пилешки бутчета в сос
Обезкостени пилешки бутчета в сос
Нарежете лука на ситно. В малко мазнина го запържете до кристален цвят. Нарежете пилешкото месо на хапки и го прибавете към лука. Запържете...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: