Пълнено Половин Агне

Прегледай всички 20 избрани предложения относно пълнено половин агне в Готвач.бг.
Пълнено агне
Пълнено агне
загрята пещ за 3 -4 часа. 1 час преди да е готово, фолиото се сваля и агнето се полива с водата, която има отстрани , за да не прегори кожата. ...
Пълнено агне с девесил
Пълнено агне с девесил
завива цялото агне. Пече се 3 часа в загрята фурна. През половин час агнето се залива със соса от печенето....
Бавно печено пълнено агне
Бавно печено пълнено агне
позастине леко. С приготвената плънка пълнем агнето. Зашиваме с игла и конец и го поставяме в голяма дълбока тава с капак. Наливаме един...
Пълнено гергьовденско агне
Пълнено гергьовденско агне
агнето. При нужда се зашива. Слага се в тава и се маже обилно с масло (който предпочита може да го понамаже и с червен пипер). Налива се вода в...
Гергьовско пълнено агне
Гергьовско пълнено агне
алуминиево фолио. Сложете тавата с агнето във предварително загрята фурна на максимална температура за около час и половина, след което ...
Гергьовско пълнено печено агне
Гергьовско пълнено печено агне
дъното на която слагаме клонки джоджен и магданоз. Налива се вода - около 1 - 1, 500 литъра. Агнето се пече час и половина на 250 градуса ...
Пълнено гергьовско агне
Пълнено гергьовско агне
кора. Сложете като решетка няколко лозови клонки върху агнето и покрийте плътно с тестото. Сложете Пълнено гергьовско агне да се ...
Пълнена агнешка половина
Пълнена агнешка половина
2
агнешката половина и я зашиваме. Слагаме я в тава с вода. Задължително трябва да се постави върху дървени клечки, за да не се захване месото за...
Агне пълнено със зрял фасул
Агне пълнено със зрял фасул
1
, черният пипер, сварените и нарязани на малки парченца вътрешности на агнето, фасулът, ситно нарязаният магданоз и сол на вкус. Добавя се и джоджена...
Пълнено печено агне за Великден
Пълнено печено агне за Великден
, се оставя да поотлежи за около 1 час и отделяме печения бульон. Отстраняваме конците. Пълненото печено агне е готово за Великденската ...
Пълнено агне с дроб сарма
Пълнено агне с дроб сарма
хубаво и е готова за пълнене. Агнето се натрива със сол, след това с черен пипер и накрая с олиото в червеният пипер. Поставя се плънката, ...
Пълнено гергьовско агне с булгур
Пълнено гергьовско агне с булгур
подходящ съд. Намажете пълненото агне първо с ракията, като я втривате навсякъде. След това го залейте с останалото олио и го намажете с ...

Рейтинг

3.3
Общо 4 гласували
5 0
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: