Пълнен Агнешки бут с Ориз

Открий всички 20 авторски предложения за пълнен агнешки бут с ориз в Готвач.бг.
Пълнен агнешки бут
Пълнен агнешки бут
нарязани на дребно бъбреци, месото, отрязано от бутчето, и почистеният и измит ориз. След като се позадушат, се добавя нарязаният на дребно...
Агнешки Бут по Гръцки
Агнешки Бут по Гръцки
За рецептата на Агнешки бут по гръцки са ви нужни големи найлонови торби, пликове - 2 бр. За маринатата се смесват всички продукти в голяма...
Агнешки бут във фурна
Агнешки бут във фурна
Бутът се изчиства и измива добре. Намазва се обилно с олио и сол /на вкус/. Слага се в голяма правоъгълна тава, в тавата се добавя съвсем...
Агнешки бут с картофи
Агнешки бут с картофи
Агнешкия бут добре натъркайте със сол, млян черен пипер, червен пипер и с разтопено масло. По желание го шпиковайте с разполовени скилидки ...
Печен агнешки бут
Печен агнешки бут
1
Агнешкия бут се обезкостява, в него се слагат 6 моркова. Поръсва се със сол и черен пипер. Прави се руло и се овързва с конец. Слага се в...
Агнешки бут с подправки
Агнешки бут с подправки
Уверете се, че цялата мазнина е отстранена от външната страна на бута. След това го поставете в желязна тава. Смесете бадемите, лука, чесъна...
Агнешки бут на фурна
Агнешки бут на фурна
3
Агнешкия бут хубаво се почиства, измива и подсушава. Слага се в намазнена тава, като преди това хубаво се натърква с всички подправки и се...
Пълнена агнешка плешка с ориз и яйца
Пълнена агнешка плешка с ориз и яйца
ситно нарязаната бяла част на лука и ориза, подправете ги със сол и смлян черен пипер, залейте ги с 1 ч.ч. гореща вода и ги варете на слаб огън...
Пълнен бут от сърна
Пълнен бут от сърна
2
и напълнете с плънката. След това зашийте, а останалата плънка разпределете в тавата около месото. Полейте пълнения еленски бут с 2-3...
Печен агнешки бут по ориенталски
Печен агнешки бут по ориенталски
, шафран, лют червен пипер и сол, покрийте го с кърпа и го оставете 12 часа в хладилника. Сложете агнешкия бут в намазнена тава, поръсете ...
Агнешки бут, печен в плик
Агнешки бут, печен в плик
Почистваме и измиваме агнешкото бутче. В съд поставяме всички подправки и разбъркваме добре. Бутчето поръсваме с готовата смес и поставяме...
Агнешки бут с хрупкава коричка
Агнешки бут с хрупкава коричка
Агнешкият бут се измива добре и се отцежда. В прясното мляко се добавят останалите продукти без картофите, като лукът и чесъна се рендосват...

Рейтинг

3.4
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 1
2 3
1 0
Дай твоята оценка: