Пълнен Петел

Разгледай всички 27 избрани предложения относно пълнен петел в Готвач.бг.
Пълнен малък петел
Пълнен малък петел
. Запържваме, след което добавяме и ориза. Пържим до остъкляването му. След това махаме от огъня и пълним петела. Зашиваме го. ...
Домашно пълнен петел
Домашно пълнен петел
време го поливате с бульона и го мажете с масло. Поднесете домашно пълнения петел със сос, приготвен от маслото, брашното - запържени и ...
Пълнен Петел с Ориз и Кисело Зеле
Пълнен Петел с Ориз и Кисело Зеле
сърце.Пържи се няколко минути и се прибавя измитият и отцеден ориз. Прибавя се и нарязаното зеле, сваля от огъня и се пълни предварително измития ...
Петел каша
Петел каша
Петелът се измива, нарязва и сварява. След това се обезкостява и месото се нарязва на малки парчета. Загрява се маслото и в него се...
Печен Петел
Печен Петел
това фолиото се отстранява и тавата се връща във фурната до получаване на приятен загар на петела. Месото се разпределя на порционни парчета и...
Задушен петел
Задушен петел
Петелът се нарязва на порции и се слага в сгорещената мас. Прибавят се нарязаните моркови и лук и се разбърква. Прибавя се и коняка. След...
Петмез
Петмез
Тиквата се нарязва на кубчета. Приготвя се варна вода, като варта се смесва с водата, леко се разбърква, оставя се за 3 часа да се утаи и...
Домашен петел с ориз
Домашен петел с ориз
Почистете зеленчуците и ги нарежете на ситно. Загрейте олиото в подходяща тава във фурната и добавете зеленчуците. Гответе, докато зеленчуците...
Петел със зеле
Петел със зеле
петел с малко бекон и така догоре. Залейте отгоре с малко от бульона и с мазнината от пърженето на петела. При нужда добавете още ...
Петел с вино
Петел с вино
Смесете всички продукти за маринатата и накиснете порционирания петел за 12 часа в нея в хладилник. На следващия ден попийте месото и запазете...
Курбан чорба с петел
Курбан чорба с петел
Добре почистеният петел се залива с 3 литра студена вода, добавят се дафиновите листа и зърната черен пипер, посолява се и сe вари около 2.5-3...
Супа с петел
Супа с петел
Почистеното месо от петела се сварява хубаво в 2 литра подсолена вода, заедно с 2 бр. дафинов лист, няколко зърна черен пипер и малко масло...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: