Пълнен Свински Врат

Разгледай всички 37 авторски предложения за пълнен свински врат в Готвач.бг.
Пълнен свински врат
Пълнен свински врат
2
месото от всички страни, колкото да се запечата, за да остане сочно по време на печене. Изпечете пълнения свински врат в подмазнена ...
Свински врат
Свински врат
5
градуса, ако искате да остане леко зачервено отвътре. Ако не, го доопечете докрай. Опеченият свински врат оставете да престои за около 15 ...
Ветрило от свински врат
Ветрило от свински врат
Вземете цяло парче свински врат около 1. 5 кг. Нарежете го на тънки пържоли (около 1 см) като не стигате до края. Аз нарязах на 12 парчета...
Свински врат с глазура
Свински врат с глазура
1
Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват. Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да...
Свински врат със зеленчуци
Свински врат със зеленчуци
Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява. Слагат се гъбите и обелените патладжани и...
Свински врат на скара
Свински врат на скара
От бялото вино, солта, черния пипер, горчицата и соевия сос правим марината в дълбока купа. Може да се добавят и подправки, който обичате...
Свински врат с картофи
Свински врат с картофи
2
. Махнете накрая фолиото и полейте пак със сос. Запечете за още 10-ина минути, за да хване отгоре коричка. Поднесете Свински врат с ...
Шпикован свински врат
Шпикован свински врат
пъхат скилидки чесън. Продуктите за маринатата се разбъркват до получаването на еднородна смес, в която месото се маринова. Овкусеният врат се...
Печен свински врат
Печен свински врат
3
Шпиковайте свинския врат с разполовени скилидки чесън. Смесете горчицата с ракията и черния пипер и намажете хубаво целия врат. ...
Свински Врат в Гювеч
Свински Врат в Гювеч
Парчето врат е добре да е цяло. Правят му се прорези до половината като филийки. Горчицата, майонезата, черният пипер, джодженът, солта...
Свински врат по бохемски
Свински врат по бохемски
Скилидите чесън се разполовяват, морковите и киселите краставички се нарязват на едри парчета. Месото се обезкостява. Правят се прорези и се...
Бавно печен свински врат
Бавно печен свински врат
Свинският врат се подсушава и поръсва със сол. В месото се правят малки прорези и в него се набождат филийки нарязан чесън. В купа се...

Рейтинг

4.7
Общо 3 гласували
5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: