Пълнозърнеста Питка с Масло и Сирене

Открий всички 55 избрани предложения относно пълнозърнеста питка с масло и сирене в Готвач.бг.
Пълнозърнеста питка с маслоПълнозърнеста питка с масло
късаме на 9 равни топки. Поставяме ги една до друга в кръгла тава, като целта е да се образува питка. Оставяме ги така 10 минути, след което ги намазваме с жълтък. Печем питката в загрята фурна до готовност....
Пълнозърнести питки със сиренеПълнозърнести питки със сирене
маята и останалата част от водата замесва се меко тесто. Оставя се да втаса за да удвои своя обем. Прибавя се и сиренето. Оформят се топки и...
Пълнозърнеста питкаПълнозърнеста питка
активираната мая с бяло брашно, ще помогне за по-бързото и по- доброто втасване на вашата пълнозърнеста питка. Намазнете по-голяма купа и оставете...
Пълнозърнести питки с маслини, яйце и сиренеПълнозърнести питки с маслини, яйце и сирене
. Разделя се на 4 части, всяка се оформя с намазнени ръце на кръгла питка с кант, като се дъното се изтънява. В купа смесваме разбито яйце...
Солени пълнозърнести питки с кашкавал и сиренеСолени пълнозърнести питки с кашкавал и сирене
натрошено ситно сирене и малко парченце краве масло. Отново оформяме топчета. Готовите топчета подреждаме на разстояние в тава върху хартия за...
Питка със сирене и маслоПитка със сирене и масло
2
тестото. Разделяме тестото на топки. Разтягаме ги на ръка, слагаме им сирене и масло и ги завиваме на възелче. Нареждаме ги в намаслена с...
Питки със сирене и маслоПитки със сирене и масло
която се слага по малко масло. Питките се пекат в предварително загрята фурна на 220 градуса. 20-тина минути и са готови. Малко преди да са готови може да сложите върху всяка питка по малко настърган кашкавал....
Питки с масло и сиренеПитки с масло и сирене
2
Гасим содата в киселото мляко. Добавяме разтопеното масло и яйцето. Разбиваме хубаво. Малко по малко добавяме и брашното. Омесваме меко...
Пълнозърнести питкиПълнозърнести питки
От продуктите се омесва средно меко тесто, като маята се разтваря във водата със захарта и 2 с.л. брашно. Зехтинът се добавя на края на месенето...
Сусамена питка с масло, сирене и самардалаСусамена питка с масло, сирене и самардала
колкото яйце. Оставят се да втасат, а след това се разточват на тънко с намаслени ръце. По средата на всяка се слага сирене и разтопено масло...
Усукана питка с масло и сиренеУсукана питка с масло и сирене
, така че питата да заприлича на цвете. Оставете отново да втаса. Смесете продуктите за намазване и с четка намажете питката. Печете на 170 градуса до пълна готовност!...
Питка със сирене, масло и сметанаПитка със сирене, масло и сметана
яйцето, солта, хладката вода и сместа с маята. Троши се сирене и се добавя заквасената сметана. Всички продукти се смесват и се замесва меко...

Рейтинг

3.6
Общо 9 гласували
5 3
4 1
3 3
2 2
1 0
Дай твоята оценка: