Пълнозърнести Гофрети

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за пълнозърнести гофрети в Готвач.бг.
Гофрети с Пълнозърнесто Брашно
1
тестото се изсипва в предварително намазан с олио гофретник. Готовите гофрети се намазват с масло. Гарниране със сладко от дюли или по ...
Здравословни пълнозърнести гофрети с чиа
прибавяме чията и разтопеното масло. В предварително загрят гофретник печем до златисто гофретите....
Пълнозърнести Гофрети с Кисело Мляко
Активирайте содата в киселото мляко. В голяма купа счупете яйцата. Добавете мазнината, захарта и киселото мляко със содата. Разбъркайте с тел...
Гофрети
4
Яйцата, захарта и солта се разбъркват с бъркалка. Добавят се прясното мляко и брашното, смесено с бакпулвера и ванилията. След това се...
Детски гофрети
Разбиваме яйцата. В кофичката от мляко слагаме сода и разбъркваме. Тя ще шупне. Разбъркваме добре. В празната кофичка сипваме и вода. Така я...
Безглутенови гофрети
. При постоянно разбъркване се добавят бакпулверът, солта, захарта и лимоновият сок. Гофретникът се загрява добре. Готовите хрупкави ...
Лесни гофрети
53
Загрейте уреда за гофрети (ако нямате в някакъв друг уред). Двете яйца се разбиват в голяма купа. Постепенно се добавят прясното мляко...
Белгийски гофрети
2
. Загрейте гофретника и намазвайте с масло преди всяка отделна гофрета. Изпечете гофретите и ги поднесете със сладка плънка....
Ябълкови гофрети
1
разбъркайте. Изпечете гофретите за около 7 -8 мин. в загрят гофретник. Сервирайте гофретите с мед или добавка по желание....
Неделни гофрети
4
Разбийте яйцата и добавете млякото. Прибавете и газираната вода, олиото, ванилията, щипка сол и захар. Добавете и брашното. Сместта трябва да...
Ванилови Гофрети
Всичко се смесва добре в една купа. Няма значение от последователността. С помощта на черпак се взима от сместа и се сипва в предварително загрят ...
Домашни гофрети
5
Взимаме си по-дълбока купа, в нея слагаме първо маслото със захарта и ги разбъркваме с миксера. След това слагаме едно по едно яйцата, първо...

Рейтинг

3.8
Общо 8 гласували
5 2
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка: