Пълнозърнести Спагети

Прегледай всички 74 кулинарни идеи за пълнозърнести спагети в Готвач.бг.
Пълнозърнести спагетиПълнозърнести спагетиСпагетите се поднасят залети със соса и поръсени с настъргания кашкавал....
Здравословни пълнозърнести спагети с броколиЗдравословни пълнозърнести спагети с броколиСварените спагети поставете под течаща студена вода, за да се прекъсне процеса на готвене....
Пълнозърнести спагети с кайма и спанакПълнозърнести спагети с кайма и спанакСварете пълнозърнестите спагети във вряща подсолена вода за 10 минути, отцедeтe, като отделите 200 мл от водата, във която са се варили спагетите....
Пълнозърнести спагети с гъбен сос и беконПълнозърнести спагети с гъбен сос и беконСваряваме спагетите в подсолена вода за 8 минути, отцеждаме и прибавяме към соса в тигана. Разбъркваме добре и готвим 2-3 минути....
Пълнозърнести спагети с шунка и сметанов сосПълнозърнести спагети с шунка и сметанов сосСервирайте спагетите горещи, поръсени с настърган кашкавал/пармезан. Пълнозърнестите спагети с шунка и сметанов сос са много вкусни....
Пълнозърнести спагети с гъби и тиквички за вечеряПълнозърнести спагети с гъби и тиквички за вечеряЗалейте спагетите с готовата смес. Гарнирайте със свежа мащерка и поднесете....
Пълнозърнести крекериПълнозърнести крекериПресейте брашното в купа и направете кладенче, в него изсипете водата, олиото, солта и семената. Замесете гладко тесто, при нужда добавете малко...
Пълнозърнести СухариПълнозърнести СухариВ купа сипете брашното, бакпулвера и солта. Налейте водата, зехтина и лимоновия сок и забъркайте с лъжица тесто, подобно на кексово, но малко...
Пълнозърнести питкиПълнозърнести питкиОт продуктите се омесва средно меко тесто, като маята се разтваря във водата със захарта и 2 с.л. брашно. Зехтинът се добавя на края на месенето....
Пълнозърнести хрускиПълнозърнести хрускиСмесваме сухите съставки, прибавяме семената, подправките, разтворената и шупнала мая. Замесваме средно твърдо тесто, ако е необходимо, добавяме още...
Пълнозърнести пърленкиПълнозърнести пърленкиМаята се разтваря в топлата вода. Към маята се прибавя кафявата захар и хималайската сол. Разбърква се. След това се прибавя зехтинът и постепенно...

Рейтинг

5
Общо 2 гласували
5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: