Пържени Кюфтета от Диво Прасе

Разгледай всички 33 избрани предложения за пържени кюфтета от диво прасе в Готвач.бг.
Пържени кюфтета от диво прасе
Пържени кюфтета от диво прасе
Каймата се слага в дълбок съд. Прави се кладенче, в което се слагат подправките, нарязаните на ситно лук и магданоз, средата на филията хляб...
Сочни кюфтета от диво прасе
Сочни кюфтета от диво прасе
. Месото се нарязва на ситно и се смесва с лука и чесъна. Тази смес се смила. Добавя се галетата и се замесва кайма. Оформят се кюфтета. ...
Гювеч с диво прасе
Гювеч с диво прасе
Нарежете месото на средно големи парчета. Вземете пръстена тава, ако нямате, можете да ползвате гювеч или обикновена тава. Намажете тавата с...
Печен бут от диво прасе
Печен бут от диво прасе
3
Накиснете обезкостения бут за 2 - 3 дни във виното, в което сте прибавили подправките (без солта) и нарязания на ситно лук. Отцедете месото...
Как да сготвим диво прасе
Как да сготвим диво прасе
, тя се изрязва, като се оставя слой с дебелина един сантиметър. Това подобрява вкуса на месото. Когато се правят пържоли от диво ...
Печени ребра от диво прасе
Печени ребра от диво прасе
При дивечовото месо много е важна обработката, затова месото трябва да престои в марината. В съд изсипваме олиото и всички други подправки...
Диво прасе с кисело зеле
Диво прасе с кисело зеле
Месото от диво прасе се накисва в студена вода с малко оцет за около седем часа. След това се измива много добре и се нарязва на средно големи...
Свински пържоли с картофени кюфтета с праз
Свински пържоли с картофени кюфтета с праз
котлона да се поизсушат. Намачкайте хубаво картофите и ги смесете със запържения праз лук. Оформете с ръце кюфтенца и ги оваляйте в...
Пържени кюфтета
Пържени кюфтета
7
) 2 часа, за да може съставките да се просмучат в каймата. След което започвате да оформяте кюфтета в чиния, като предварително сте си...
Унгарски пълнен бут от диво прасе
Унгарски пълнен бут от диво прасе
Необходимо е бутът да се маринова от 2 до 4 дни. Обезкостяваме маринованият бут, като в получената вдлъбнатина посолваме с подправки, и намазваме...
Печен бут от диво прасе с мармалад
Печен бут от диво прасе с мармалад
Почистваме бутът от тлъстините и го поставяме да престои от 2 до 5 дни в сварена и студена марината, като всеки ден обръщаме месото. В тиган...
Обработка на месото от диво прасе
Обработка на месото от диво прасе
Месото от диво прасе е било храна за хората още от древни времена, много преди да започне отглеждането на домашни прасета. То е ...

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: