Пържено Прясно Зеле по Китайски

Открий всички 15 кулинарни идеи относно пържено прясно зеле по китайски в Готвач.бг.
Пържено китайско зелеПържено китайско зеле
тенджерка. Запържете в нея лука, а после и гъбите. Щом продуктите омекнат достатъчно, добавете скълцаното зеле. Бъркайте регулярно, за да не загори...
Пържено свинско с китайско зелеПържено свинско с китайско зеле
Нарязваме месото на ивички с дължина около 5 см., а зелето и чесъна - на малки парчета. Нагорещяваме тигана и в него сипваме олиото, като...
Вкусно пържено свинско с прясно зелеВкусно пържено свинско с прясно зеле
лимонов сок на вкус (като опитвате естествено) и ако е нужно посолете на вкус. Страхотно пържено свинско месо с прясно зеле!...
Пържени ребърца по китайскиПържени ребърца по китайски
ребро подсушете с домакинска хартия след изваждане от олиото. Сервирайте пържените ребърца по китайски топли....
Пържени крилца по китайскиПържени крилца по китайски
Овкусете измитите пилешки крилца със сол, черен пипер, соевия сос, бульона и сусамовото олио. Сложете ги в хладилник да се мариноват за...
Пържени китайски хлебчетаПържени китайски хлебчета
6
Разтворете маята с щипка захар в малко хладка вода. В дълбоккупа сипете брашното, добавете шупналата мая и долейте останалата вода. Бъркайте в...
Пържено зелеПържено зеле
Почистете зелката от външните листа, извадете кочана. Нарежете на ситни ивици. Пържете зелето в сгорещеното масло, залейте с оцета, необходимото количество вода и задушавайте бавно. Посолете със сол и черен пипер....
Китайски пържени пелмениКитайски пържени пелмени
всяка страна. Сервирайте горещи със соев сос или друг сос за потапяне. * Готовата китайска смес за пелмени съдържа канела, звезден анасон, шарен пипер, див копър, карамфил, джинджифил....
Пържен ориз по китайскиПържен ориз по китайски
28
Оризът се сварява предварително. Изсипва се в предварително сгорещено олио. Пържи се десетина минути, като се бърка непрекъснато. Към ориза се...
Китайски пържен хлябКитайски пържен хляб
Разтворете маята в хладката вода с щипка захар. Оставете да втаса и я добавете към пресятото брашно, добавете солта и започнете да замесвате...
Пържен спанак по китайскиПържен спанак по китайски
Загряваме мазнината добре. Запържваме лука, джинджифила, шунката или бекона за 2 мин., като бъркаме непрекъснато. Прибавяме спанака и пак при...
Салата с китайско зелеСалата с китайско зеле
1
Нарязват се всички продукти без магданоза на дребно. Морковите са пожелание. Овкусява се салатата. Поръсва се с парченца магданоз...

Рейтинг

4.3
Общо 3 гласували
5 1
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: