Пържен Агнешки Дроб

Разгледай всички 51 авторски предложения за пържен агнешки дроб в Готвач.бг.
Пържен агнешки дробПържен агнешки дроб
Почистете агнешкия дроб и го сложете да се свари до полуготовност. Извадете дроба, нарежете го на тънки филийки, а бульона запазете. Оваляйте...
Пържен агнешки дроб с гъбиПържен агнешки дроб с гъби
почистват заедно с пресния лук и чесън и нарязваме на ситно. В тиган се загрява олио и пържим агнешкия дроб от двете страни, изважда се в чиния. В...
Задушен Агнешки ДробЗадушен Агнешки Дроб
пържим от двете страни до побеляване. Вадим дроба, а към морковите и лука прибавяме дафиновия лист, черния пипер и чаша топла вода. Нарязваме на...
Агнешки дроб по селскиАгнешки дроб по селски
дроб с щипка черен и червен пипер, щипка сол и поръсете щедра щипка наситнен магданоз. Сервирайте агнешкия дроб по селски топъл, по желание със салатка! Да ви е сладко!...
Агнешки дроб с лукАгнешки дроб с лук
1
Сваряваме в подсолена вода дроба, нарязан на парчета. В тиган разтопяваме маслото. Добавяме нарязания на ситно лук и оставяме да се задуши...
Агнешки дроб в булоАгнешки дроб в було
Дробът го бланшираме във вряща вода, посоляваме го, нарязваме и го разпределяме в булото заедно със скилидките чесън. Завиваме го добре...
Пържен Гъши ДробПържен Гъши Дроб
коричка. Така дробът се запечатва по описания по-горе начин и получавате гъши дроб с карамелена коричка. Винаги консумирайте топъл, защото когато изстине губи много вкусови качества. Добър апетит!...
Пържен дроб с ябълкиПържен дроб с ябълки
. Загрейте олиото и сложете дроба да се пържи под капак, като от време на време разбърквате. Долейте виното, когато дробът се е позапържил. Щом е...
Пикантен пържен телешки дробПикантен пържен телешки дроб
брашното с подправките и солта и старателно овалваме всяко парче, после го изтупваме внимателно. Пържим дроба в сгорещеното олио за 3-4 минути и го отцеждаме върху кухненска хартия. Сервираме горещ....
Пържен пилешки дробПържен пилешки дроб
. Пържим до златисто от двете страни в предварително нагрято олио. По същия начин дробът може да се изпържи и след като се оваля в брашно...
Пържен телешки дробПържен телешки дроб
Нарежете дроба на филии с дебелина около 1 см, след което посолете. Оваляйте нарязания дроб в брашно и го изпържете в сгорещеното масло. Поднесете с клончета магданоз....
Моята агнешка дроб сармаМоята агнешка дроб сарма
допече. Моята агнешка дроб сарма става сочна и вкусна! Само за ценители на агнешка дроб сарма!...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: