Пържен Език в Масло

Открий всички 23 кулинарни идеи за пържен език в масло в Готвач.бг.
Маринован пържен език
Маринован пържен език
покриете с кърпа или капак. От време на време раздрусвайте съда с капака, за да се омесват вкусовете. Изпържете маринования език в сгорещено ...
Пържен свински език
Пържен свински език
магданоз, черен пипер. Потапяйте езика в тази смес, разбито яйце и пържете до готовност. Поднесете пържения свински език ...
Език в масло
Език в масло
2
поднасяне, поръсете с червен пипер. Поднесете с настърган хрян, дижонска горчица и препечен хляб. Ако не желаете да запържвате, просто наредете ...
Телешки език в масло
Телешки език в масло
1
разтопете маслото и в него запържете чесъна. Прибавете нарязания на ивици език. Овкусете с черен пипер....
Свински език в чесново масло
Свински език в чесново масло
извадете и след като се охлади леко го обелете от горната страна. Нарежете на тънки парчета и пригответе чесновото масло, като разтопите ...
Език с масло на фурна
Език с масло на фурна
2
Езикът се почиства и се слага да се свари с черен пипер на зърна, дафинов лист и лъжица оцет. Свареният език се обелва и нарязва на филии...
Ароматен телешки език в масло
Ароматен телешки език в масло
Измийте и почистете добре телешкия език. Сварете в подсолена вода с дафинов лист. Разтопете маслото на тиган и прибавете езика...
Език с Масло и Гъби
Език с Масло и Гъби
тиган поставяме маслото, разтапяме и прибавяме лука, леко да се запържи. Добавяме нарязания език и морковите, като оставяме да се задушат...
Пържен телешки език с доматен сос
Пържен телешки език с доматен сос
5
Почистения телешки език сварете до готовност в тенджера под налягане с малко сол или в обикновена тенджера с вода. След това го охладете и...
Задушен телешки език с гъби и масло
Задушен телешки език с гъби и масло
Телешкият език се сварява в обикновена тенджера за около 2 до 3 часа или до готовност. В тенджера под налягане се поставя почистения език с...
Език в масло с гарнитура от картофи
Език в масло с гарнитура от картофи
Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След това се потапя в студена вода за секунди и се обелва...
Език с масло и чесън в тиган
Език с масло и чесън в тиган
изваждаме. Поръсваме с подправките, а именно - черен пипер, червен пипер и кимион. Поръсваме със сока от лимона. Поднасяме езика в ...

Рейтинг

4.5
Общо 2 гласували
5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: