Пържен Шаран с Брашно

Разгледай всички 28 подбрани съвети за пържен шаран с брашно в Готвач.бг.
Пържен шаран с царевично брашно
Пържен шаран с царевично брашно
пържене в дълбок тиган. Всяко парче риба хубаво се овалва в царевичното брашно, предварително разбъркано с малко сол и черен пипер и се ...
Пържен шаран с бяло брашно
Пържен шаран с бяло брашно
2
поеме солта. След което парчетата се набрашняват от всички страни и се слагат в сгорещеното олио да се пържат....
Пържен шаран
Пържен шаран
1
престоят 2 часа. След това ги отцеждаме, овалваме в брашно и ги изпържваме в олио. Ако в шарана е имало хайвер, поръсваме го с ...
Пържен дунавски шаран
Пържен дунавски шаран
1
половината дебелина на филията шаран. В по - широк съд слагате царевичното брашно, като може да се овкуси предварително. Филиите се овалват...
Вкусен пържен шаран
Вкусен пържен шаран
1
парчетата в брашно и се пържат в горещо олио от двете страни до златисто. За по-атрактивно поднасяне подредете филетата върху плато с листа ...
Уникален пържен шаран
Уникален пържен шаран
царевичното брашно и се пържи до златист цвят от двете страни. Парчетата риба се изваждат върху кухненска хартия, за да се отцеди от ...
Пържен хайвер от шаран
Пържен хайвер от шаран
. Вадим го и набрашняваме добре, като малко го оставяме да постой с брашното. Пържим в тиган с повече олио, покриваме с капак защото ...
Паниран шаран с царевично брашно
Паниран шаран с царевично брашно
разредете сухата смес с бирата, до гъстотата на боза. В малка тавичка изсипете (доста) царевично брашно. Извадете рибата и поставете върху...
Пържен шаран с доматен сос
Пържен шаран с доматен сос
см и се посолява със сол и чер пипер. Всяка шайба се потапя хубаво във брашно, отупва се от него и се пържи в загрято олио. Изпържената ...
Пържен чернокоп с царевично брашно
Пържен чернокоп с царевично брашно
в царевично брашно, изтупайте излишното и изпържете до златисто от двете страни. Отново отцедете рибата върху домакинска хартия, за да се отстрани ...
Пържен сафрид с царевично брашно
Пържен сафрид с царевично брашно
купа и всяка рибка се овалва в брашното и излишното се изтупва. Загрява се олио на умерен огън, пържим сафрида от двете страни и изваждаме ...
Пържен сом с царевично брашно
Пържен сом с царевично брашно
всяко парче и оставям да си поеме солта. В тавичка слагам царевичното брашно. Овалвам всяко парче и слагам да се пържи в силно сгрято ...

Рейтинг

4
Общо 4 гласували
5 3
4 0
3 0
2 0
1 1
Дай твоята оценка: