Пържоли с Гъби в Бира в Гювеч

Прегледай всички 41 подбрани съвети за пържоли с гъби в бира в гювеч в Готвач.бг.
Пържоли с гъби и сос в гювеч
Пържоли с гъби и сос в гювеч
, праза, моркова и чушката, ред от пържоли, отново гъби и пържоли, докато свършат. Отгоре полейте с доматите и соса от ...
Пържоли с лук, гъби и зелев лист в гювеч
Пържоли с лук, гъби и зелев лист в гювеч
Пържолите ги начукваме добре и поръсваме със черен пипер. Нарязваме гъбите на дребно и лука на колелца. Върху всяка пържола ...
Свински пържоли с бира и ориз с гъби
Свински пържоли с бира и ориз с гъби
Натрийте пържолите със сол и черен пипер. Поставете в тава за печене. Сипете меда във водата и изсипете при пържолите. Добавете бирата ...
Задушени пържоли с бира
Задушени пържоли с бира
. Поръсете с черен пипер и сол, залейте с бирата. Захлупете тенджерата и оставете на тих огън до омекването на пържолите....
Пияни пържоли с бира
Пияни пържоли с бира
Пържолите се посоляват и наръсват с черен пипер, след което се изпържват в сгорещеното масло. Вадят се и се отделят настрани на топло. В...
Тетовски пържоли в гювеч
Тетовски пържоли в гювеч
Нарежете лука, морковите и чушките на кръгчета. Налейте олиото на дъното на глинен гювеч и разпределете нарязаните зеленчуци - ред лук, ред...
Телешки пържоли в гювеч
Телешки пържоли в гювеч
Месото се измива от ципите и нарязва на едри парчета. Прехвърля се в гювеч, поръсва се със сол, с едро счуканите зърна бахар и черен пипер и...
Гювеч от риба с бира
Гювеч от риба с бира
дребно картофи, доматите, ориза и подправките. Залейте ястието с бира и захлупете. Сложете граха, разбъркайте всичко и върнете във фурната за още ...
Свински пържоли в гювеч
Свински пържоли в гювеч
5
филийки лук, гъби и чушки/моркови. В глинен съд подредете ред пържоли, покрийте отгоре с ред лук и гъби. Редувайте до изчерпване на...
Пилешки пържоли в гювеч
Пилешки пържоли в гювеч
хладилника) за около 2-3 часа. Дъното на гювеча се намазва с олио, слага се един ред от пържолите, отгоре ред гъби (предварително ...
Пържоли в Гювеч
Пържоли в Гювеч
мариноват 2 часа. Гъбите се нарязват на едро, а лукът-на шайби. В намаслен гювеч се реди както от пържолите, така и от другите ...
Мариновани пържоли в тъмна бира
Мариновани пържоли в тъмна бира
пържолите и ги завийте със свежо фолио. Сложете в хладилника за няколко часа. Извадете пържолите от марината и ги подсушете. Оваляйте ги в...

Рейтинг

3.9
Общо 7 гласували
5 3
4 2
3 0
2 2
1 0
Дай твоята оценка: