Пъстърва със Сос от Нар

Разгледай всички 74 избрани предложения относно пъстърва със сос от нар в Готвач.бг.
Пъстърва в сос от нарПъстърва в сос от нарРибата се почиства, посолява се и се оставя за 20 минути на стайна температура. Нарязва се на едри парчета. Всяко парче се овалва в брашно и се запържва...
Сос от нарСос от нарРазбъркайте всички съставки заедно в купата, поставете ги в бурканчета и ги подправете добре. Използвайте го за дресинг на кускус, ориз или зелена...
Пъстърва със сосПъстърва със сосИзчистете пъстървите от вътрешностите, измийте ги, посолете ги и ги наредете в плитка тенджера. Залейте ги със 150 мл. студена вода, захлупете...
Сос за пържена пъстърваСос за пържена пъстърваГлавата чесън се обелва сало от най-външните листа, изрязват се мустачките отдолу и се слага в двойно парче алуминиево фолио. Поръсва се със смляна...
Пъстърва с маслен сосПъстърва с маслен сосГарнираме нашата пъстърва с маслен сос по желание и сервираме....
Пъстърва със зелен сосПъстърва със зелен сосПъстървата се залива обилно със соса и се сервира....
Пъстърва с доматен сосПъстърва с доматен сосПочиствате рибата и я оставяте я да престои така за около 1 час. Нарязвате я на парчета и я задушавате с олиото и малко вода. Настъргвате доматите...
Агнешко в сос от нарАгнешко в сос от нарПоловината зърна от нар се намачкват леко до отделянето на сок. В месото се правят разрези и се запълват със зърната от нар заедно със сока. Месото...
Пилешко със сос от нарПилешко със сос от нарНачукайте леко пилешкото и го поръсете със сол и черен пипер. Смесете соевия сос, сока от нар, червеното вино с меда и листата от салвия....
Пъстра салата с авокадо и нарПъстра салата с авокадо и нарИзчистете нара. Настържете морковите и разпределете в чинии, както ще сервирате порциите. Наръсете отгоре зрънцата нар. Обелете и нарежете...
Пъстърва с горчичено-лимонов сосПъстърва с горчичено-лимонов сосПъстървата с горчичено-лимонов сос е готова....
Пъстърва с гъст доматен сосПъстърва с гъст доматен сосПъстървите се измиват и се осоляват добре. Слагаме ги в съда, в който ще се пекат, и ги бутваме за около 1 час в хладилника. Като ги поливаме с малко...

Рейтинг

3.6
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка: