Сос за пържена пъстърва

Сос за пържена пъстърва

0

желаната гъстота. Освен за пържена риба, този сос за риба е много подходящ и за пържени тиквички. Добър апетит!...

1

Пъстърва с Орехов Сос

Открий всички 23 кулинарни идеи за пъстърва с орехов сос в Готвач.бг.
Пъстърва със сос

Пъстърва със сос

1

. Щом сосът заври, свалете от огъня, подправете със сол и черен пипер и поръсете със ситно нарязан магданоз. С този сос залейте рибите....

Пъстърва с доматен сос

Пъстърва с доматен сос

1

Почиствате рибата и я оставяте я да престои така за около 1 час. Нарязвате я на парчета и я задушавате с олиото и малко вода. Настъргвате...

Орехов сос

Орехов сос

непрекъснато разбъркване с телена бъркалка. Накрая овкусете със сол, черен пипер, индийско орехче и добавете смлените орехи. Бъркането продължава...

Пъстърва със зелен сос

Пъстърва със зелен сос

от тигана и се оставя в топли чинии. В маслото се задушава магданозът, нарязан на ситно. Пъстървата се залива обилно със соса и се сервира....

Пъстърва с орехи

Пъстърва с орехи

силата на огъня и прибавете натрошените на ситно орехови ядки, копър и сол на вкус. Разбъркайте, оставете още 1-2 минути да се пържи и отстранете от...

Пъстърва с гъст доматен сос

Пъстърва с гъст доматен сос

добавяме доматения сос и изчакваме да заври. След това добавяме брашното и изчакваме да се посгъсти мъничко. След това добавяме и подправките...

Пъстърва със сос от домати

Пъстърва със сос от домати

, докато водата изври и остане само мазнината. Доматите се настъргват на ренде и с получения сос се залива рибата. Ястието са вари до сгъстяване на соса и накрая се поръсва с черния пипер....

Пъстърва с френски сметанов сос

Пъстърва с френски сметанов сос

сметаната, разбъркана с нишестето. Сосът се бърка до сгъстяване. Топлите пъстърви се заливат с готовия сос. Сервират се със задушени картофи и прясна салата....

Риба пъстърва с вкусен сос

Риба пъстърва с вкусен сос

, мащерка и накрая зехтин. Разбъркват се добре. С помощта на четка с приготвения сос се намазва вътрешната страна на рибите. Лимонът и лукът се...

Пъстърва в сос от нар

Пъстърва в сос от нар

Рибата се почиства, посолява се и се оставя за 20 минути на стайна температура. Нарязва се на едри парчета. Всяко парче се овалва в брашно и се...

Тиквички с орехов сос

Тиквички с орехов сос

Нарежете тиквичките на колелца и ги посолете. Оставете ги за 10-15 минути за да се отцедят от излишната течност. Изпържват се до златисто в...

4
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: