Пъстърва с Орехов Сос

Открий всички 16 кулинарни идеи за пъстърва с орехов сос в Готвач.бг.
Сос за пържена пъстърва
Сос за пържена пъстърва
желаната гъстота. Освен за пържена риба, този сос за риба е много подходящ и за пържени тиквички. Добър апетит!...
Пъстърва с доматен сос
Пъстърва с доматен сос
1
Почиствате рибата и я оставяте я да престои така за около 1 час. Нарязвате я на парчета и я задушавате с олиото и малко вода. Настъргвате...
Пъстърва със сос
Пъстърва със сос
1
. Щом сосът заври, свалете от огъня, подправете със сол и черен пипер и поръсете със ситно нарязан магданоз. С този сос залейте рибите....
Пъстърва със зелен сос
Пъстърва със зелен сос
от тигана и се оставя в топли чинии. В маслото се задушава магданозът, нарязан на ситно. Пъстървата се залива обилно със соса и се сервира....
Орехов сос
Орехов сос
непрекъснато разбъркване с телена бъркалка. Накрая овкусете със сол, черен пипер, индийско орехче и добавете смлените орехи. Бъркането ...
Пъстърва с орехи
Пъстърва с орехи
силата на огъня и прибавете натрошените на ситно орехови ядки, копър и сол на вкус. Разбъркайте, оставете още 1-2 минути да се пържи и отстранете от...
Пъстърва с гъст доматен сос
Пъстърва с гъст доматен сос
добавяме доматения сос и изчакваме да заври. След това добавяме брашното и изчакваме да се посгъсти мъничко. След това добавяме и подправките...
Пъстърва с френски сметанов сос
Пъстърва с френски сметанов сос
сметаната, разбъркана с нишестето. Сосът се бърка до сгъстяване. Топлите пъстърви се заливат с готовия сос. Сервират се със задушени ...
Пъстърва със сос от домати
Пъстърва със сос от домати
, докато водата изври и остане само мазнината. Доматите се настъргват на ренде и с получения сос се залива рибата. Ястието са вари до ...
Риба пъстърва с вкусен сос
Риба пъстърва с вкусен сос
, мащерка и накрая зехтин. Разбъркват се добре. С помощта на четка с приготвения сос се намазва вътрешната страна на рибите. Лимонът и лукът се...
Пъстърва в сос от нар
Пъстърва в сос от нар
Рибата се почиства, посолява се и се оставя за 20 минути на стайна температура. Нарязва се на едри парчета. Всяко парче се овалва в брашно и се...
Пъстърва на тиган в доматен сос
Пъстърва на тиган в доматен сос
На почистената риба от люспи и вътрешности се отстраняват главите и опашките. Всяка риба се разполовява през гръбнака на две по дължината. В...

Рейтинг

4
Общо 7 гласували
5 2
4 3
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: