Разбиване на Белтък на Сняг с Пасатор

Открий всички 11 избрани предложения за разбиване на белтък на сняг с пасатор в Готвач.бг.
Как се разбиват белтъци на водна баня?
Как се разбиват белтъци на водна баня?
са много внимателно отделени от жълтъците, както и съдът, в който ги разбивате, да бъде напълно сух и чист. Разбитите на сняг ...
Как се бият белтъци на сняг
Как се бият белтъци на сняг
1
започнете разбиването. Захар – разбитите със захар белтъци стават на хубав и твърд сняг. Тя служи за стабилизиране и помага за ...
Белтъци
Белтъци
животински, така и на такива от растителен произход. Качеството на хранителния белтък е от изключително важно значение. То зависи от степента на...
Съвети при покупката на пасатор
Съвети при покупката на пасатор
много евтини модели, а практиката показва, че те обикновено се провалят в кратък период от време. Варианта е или да си купите скъп пасатор или...
Как се разбива с миксер?
Как се разбива с миксер?
станат на пяна. Препоръчвам захарта да е пудра или поне ситно смляна Добавя се по една лъжица до пълното поемане на белтъците. Разбиването ...
Какво можем да си направим с пасатор?
Какво можем да си направим с пасатор?
. Няма по-лесен начин за приготвянето на домашна майонеза от този с разбиването ѝ с пасатор. Друго предимство на този малък електроуред е, че ...
Как се разбива масло на пяна?
Как се разбива масло на пяна?
на най-ниска скорост продуктите се разбиват до пълното им смесване, след което миксерът се включва на най-висока скорост и маслото се разбива...
Пасаторът - верен помощник в готвенето
Пасаторът - верен помощник в готвенето
работата на храносмилателния тракт. Така че, ако все още нямате навика да се вихрите с пасатор над тенджерите, време е да го придобиете. За целта...
Как се разбива суха сметана?
Как се разбива суха сметана?
се увеличава скоростта му. Необходимо е да се получи пухкава смес – това не отнема много време, просто разбивайте с миксера, като внимателно...
Как точно се разбива течна сметана?
Как точно се разбива течна сметана?
1
увеличавайте постепенно скоростта, а към края на разбиването направете обратното – намалявайте постепенно скоростта. Сметаната се разбива за ...
Защо белтъците не стават на сняг?
Защо белтъците не стават на сняг?
белтъци на сняг. За приготвянето на белтъци на сняг ви трябват на първо място белтъци, съд, в който ще ги ...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: