Рачел от Тиква с Глюкоза

Разгледай всички 15 подбрани съвети относно рачел от тиква с глюкоза в Готвач.бг.
Рачел от тиква
Рачел от тиква
9
Нарежете почистената и измита тиква на кубчета. Накиснете ги за 2 часа във варов разтвор, който се прави от 5 л вода и 150 г гасена вар. След...
Сладко от тиква-Рачел
Сладко от тиква-Рачел
Тиквата се реже на тънки филийки, почистват се семките и се бели кората. Измива се и се реже на кубчета с назъбен нож. Парчетата тикви се...
Рачел от тиква с локум
Рачел от тиква с локум
Тиквата се разрязва, почиства и нарязва на малки парчета. Оставя се да престои 12 часа във варов разтвор. След престоя се измива обилно с вода...
Рачел от тиква и круши
Рачел от тиква и круши
Почистваме, измиваме и накисваме крушите за 3 часа във вода. Обелваме и нарязваме тиквата на парченца. Нареждаме в тенджера на редове...
Рачел с тиква, дюли и ябълки
Рачел с тиква, дюли и ябълки
Почистете и нарежете плодовете, след това ги накиснете във вода с вар (3 с.л. вар на 4 литра вода). След това ги измийте няколко пъти с течаща...
Рачел
Рачел
3
Продуктите са за 12 бурканчета по 300 г всяко. Почистената и нарязана тиква се вари във варната вода за 1, 5-2 часа. Изважда се и измива добре...
Маршмелоус с глюкоза
Маршмелоус с глюкоза
На котлона кипваме 200 г глюкоза и 90 мл вода. Добавяме лимоновия сок и лимоновата захар. Варим 2-3 минути и отместваме. Разтваряме желатина...
Чийзкейк с глюкоза
Чийзкейк с глюкоза
лимоновия сок и щипката сол. Жълтъците смесваме с глюкозата и разбиваме на пухкав крем. Смесваме първо сместа с Филаделфията с разбитите...
Плодов рачел
Плодов рачел
Измитите и почистени от костилките сини сливи и обелената и нарязана кубчета тиква се държат във варов разтвор (на 5 л вода - 150 г гасена вар...
Рачел от дюли
Рачел от дюли
към края, за да не се разкъсат плодовете. Когато рачелът се сгъсти, след около 30 мин се добавя лимонтузуто. Ако ще съхранявате рачела от ...
Рачел със сливи
Рачел със сливи
останалите плодове и варете още за 10 минути. Накрая прибавете индришето и орехите, варете 1-2 минути и насипете вече готовия рачел в топли...
Рачел с канела
Рачел с канела
прецедете течността през гевгир, който е покрит с тензух. Именно в получената течност сложете парчетата тиква за 3-4 часа. Извадете и отцедете...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: