Реване с Млечен Крем

Открий всички 15 избрани предложения за реване с млечен крем в Готвач.бг.
Реване с балансиращ млечен крем
реването е поело сиропа, намазваме с млечната смес отгоре и оставяме за няколко часа. Млечна смес придава баланс на твърде сладкото ...
Млечно реване с лек крем Рафаело
21
4 яйца се разбиват с 1 ч.ч. захар докато стане пухкав крем. Добавя се 1 ч.ч. брашно, 1 бакпулвер и 2 ванилии. Получава се малко по-гъсто от...
Млечно реване
Разбийте хубаво яйцата и захарта на пухкав крем. Пресейте брашното с бакпулвера и го добавяйте на порции, като разбърквате с шпатула. Сипете...
Реване с млечен сироп
. След това се оставя да изстине. През това време се приготвя сиропът. В купа се слага прясно мляко, захар и кремът и се разбъркват до...
Млечен крем
. Изключете и поставете касеролата върху дървена дъска. Добавете кравето масло, разбъркайте и разсипете млечния крем в купички. Украсете с ...
Реване с крем гараш
пудрата захар и при енергично разбъркване с тел добавете към шоколада. Накрая прибавете ванилията. Изстиналото реване гарнирайте с готовия крем...
Реване с ванилов крем
. Оставяме крема да се охлади малко и разстиламе върху охладеното реване. Леко поръсваме с канела /около една чаена лъжичка/....
Млечен крем с ябълки
смес. Внимателно разбъркайте отдолу нагоре. На дъното на купички за крем сложете нарязаната на малки кубченца ябълка, сипете от крема и ...
Млечен крем с ореховки
с орехи, наливате отново от крема и поставяте в хладилника да се охладят. При сервирането поставяте по 1 ореховка върху всеки крем....
Торта с млечен крем
, сиропираме и него и отгоре намазваме с останалия млечен крем. Украсяваме тортата със захарни фигурки по вкус....
Млечен крем нишесте
1
В студено прясно мляко се слагат нишесте и захар. Разбърква се, докато се разтопи захарта. Слага се върху котлон и се вари на среден огън...
Млечен крем с орехи
В тенджерка слагаме млякото, орехите и захарта, слагаме ги на котлона до сгъстяване. Щом стане гъста смес я махаме и оставяме да се поохлади...

Рейтинг

3.3
Общо 6 гласували
5 0
4 3
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: