Рецепти със Суджук

Открий всички 45 авторски предложения за рецепти със суджук в Готвач.бг.
Суджук
Суджук
приготвянето на суджук. Най-добрите и популярни суджуци са Бански, Горнооряховски и Чипровски. В Банско суджука, наричан често шужук, ...
Суджук
Суджук
1
приставка на месомелачката и след като месото се вкара, двата края се връзват. Напълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е...
Суджу
Суджу
на суджуто зависи от това, колко препечено го искате. По желание може да го изпечете и отворено. Сервира се със салата по избор....
Домашен суджук
Домашен суджук
2
от дължината на суджуците, червата се превиват (там където ще е краят на един брой суджук). Напълнените суджуци се закачат да съхнат и след...
Суджук Асорти
Суджук Асорти
става много сух суджукът. След като е смляно месото, се слагат подправките и се обърква да се разнесат навсякъде. Количеството на подправките...
Постен суджук
Постен суджук
Ако използвате грозде, го пасирайте и прецедете в гевгир. Може да се използва директно гроздов сок, което Ви улеснява още повече.   Сложете...
Бански суджук
Бански суджук
2
смес се пълни в обработени черва през фуния на месомелачката и без решетка за мелене. Можете да използвате и пълначка за наденици/суджуци...
Горнооряховски суджук
Горнооряховски суджук
суджуци са готови най-късно до два месеца. Докато трае сушенето, през известно време суджуците се валцуват с точилка, за да се освободят от въздуха....
Ловджийски суджук
Ловджийски суджук
черва, но без да тъпчете много. Нарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре...
Дедовият суджук
Дедовият суджук
1
Месото се почиства от кости и сухожилия и се нарязва на късове по 150 грама. Посолява се и се смила с месомелачка на едро. Към смляното месо се...
Свински суджук
Свински суджук
2
прегъвайте на интервали. Готовите суджуци сложете между 2 дъски и сложете тежест отгоре, за да могат да се слегнат. На следващия ден пригладете...
Пирински суджук
Пирински суджук
го минете през машинка за месо с едра решетка. Напълнете червата със сместа. Така приготвения суджук се изпича на скара. Поднесете го...

Рейтинг

4.5
Общо 6 гласували
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: