Суджук

Суджук

0

приготвянето на суджук. Най-добрите и популярни суджуци са Бански, Горнооряховски и Чипровски. В Банско суджука, наричан често шужук, се приготвя...

1

Рецепти със Суджук

Открий всички 45 авторски предложения за рецепти със суджук в Готвач.бг.
Суджук

Суджук

1

приставка на месомелачката и след като месото се вкара, двата края се връзват. Напълненият суджук се надупчва с игла на местата, където е...

Суджу

Суджу

на суджуто зависи от това, колко препечено го искате. По желание може да го изпечете и отворено. Сервира се със салата по избор....

Суджук Асорти

Суджук Асорти

става много сух суджукът. След като е смляно месото, се слагат подправките и се обърква да се разнесат навсякъде. Количеството на подправките...

Домашен суджук

Домашен суджук

2

от дължината на суджуците, червата се превиват (там където ще е краят на един брой суджук). Напълнените суджуци се закачат да съхнат и след...

Горнооряховски суджук

Горнооряховски суджук

суджуци са готови най-късно до два месеца. Докато трае сушенето, през известно време суджуците се валцуват с точилка, за да се освободят от въздуха....

Постен суджук

Постен суджук

Ако използвате грозде, го пасирайте и прецедете в гевгир. Може да се използва директно гроздов сок, което Ви улеснява още повече.   Сложете...

Бански суджук

Бански суджук

2

смес се пълни в обработени черва през фуния на месомелачката и без решетка за мелене. Можете да използвате и пълначка за наденици/суджуци...

Ловджийски суджук

Ловджийски суджук

черва, но без да тъпчете много. Нарежете червата на отделни по-къси суджуци. Наредете ги на дъска и ги притиснете с друга дъска и тежест отгоре...

Пирински суджук

Пирински суджук

го минете през машинка за месо с едра решетка. Напълнете червата със сместа. Така приготвения суджук се изпича на скара. Поднесете го...

Телешки суджук

Телешки суджук

1

сместа и ги усуквайте през 10-15 см. Окачете телешките суджуци да съхнат на проветриво място, като през 1-2 дена ги пресовайте с точилка или бутилка....

Дедовият суджук

Дедовият суджук

1

Месото се почиства от кости и сухожилия и се нарязва на късове по 150 грама. Посолява се и се смила с месомелачка на едро. Към смляното месо се...

4.5
Общо 6 гласували
5 3
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: