Риба Бакалярос

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно риба бакалярос в Готвач.бг.
Бакалярос на скараБакалярос на скараПоднесете бакалярос на скара върху канапе от печените домати или резени домати. Може да я поднесете и само с лимон и скълцан магданоз....
Печен Бакалярос на ФурнаПечен Бакалярос на ФурнаАко ползвате осолен бакалярос, трябва да го накиснете във вода от 12 до 24 часа, сменяйки периодично водата. 2....
Бакалярос в млечна маринатаБакалярос в млечна маринатаПочистете рибата и я нарежете на порции. Накиснете за половин ден в студена вода, като е хубаво да смените водата 2-3 пъти през това време. Сложете...
Бакалярос с ориз и картофиБакалярос с ориз и картофиОбелете картофите и ги нарежете на тънки шайби, лука направете на полумесеци и двата зеленчука подредете по краищата на намазнена обилно тавичка,...
Филе Бакалярос със зеленчуци на фурнаФиле Бакалярос със зеленчуци на фурнаПочистете и измийте зеленчуците, нарежете ги и ги подредете в тавичка. Овкусете ги със сол и пипер и разбъркайте. Отгоре наредете рибните филета...
Бакалярос на фурна с лимонов ароматБакалярос на фурна с лимонов ароматНамазнете тавичка и сложете в нея почистената риба. Залейте с прясно изцедения лимонов сок, покрийте с фолио и печете в умерено загрята фурна за около...
Бакаляро ал пил пил - баска рецептаБакаляро ал пил пил - баска рецептаБакаляро ал пил пил се поднася с още полят сос отгоре по желание....
Хитра рибаХитра рибаПърво си оставих цацата да се размрази и я почистих добре от вътрешностите, като и отстраних и главите, а накрая я измих добре. Поръсих със солта...
Риба кавърмаРиба кавърмаПочистете рибата от главата, люспите (ако има) перките, кожата и костите. Нарежете на парченца и запържете в сгорещеното олио. Изваждаме готовата...
Опушена рибаОпушена рибаПо принцип пушената риба става със всякакъв вид, но скумрията е класика. Пробвал съм и с пъстърва, резултатът също е добър. Изчистете скумриите...
Риба магданозлияРиба магданозлияРибата се почиства, измива, нарязва и се поръсва с черния пипер. Оставя се за един час на студено. В половината мазнина и малко вода се задушава нарязаният...
Пълнена рибаПълнена рибаИзчистете рибата, като я оставите с главата и опашката. Натъркайте я със сол обилно и оставете да престои за 30 минути. През това време загрейте...

Рейтинг

3.8
Общо 9 гласували
5 2
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка: