Риба Хек Пържена или Грил Тиган

Разгледай всички 74 авторски предложения за риба хек пържена или грил тиган в Готвач.бг.
Пърленка на грил-тиганПърленка на грил-тиганПърленките се пекат от двете страни в намазан с мазнина грил-тиган. Още топли се намазват с масло, натриват се с чесън и се поръсват шарена сол....
Пържен хекПържен хекЗагрейте мазнина в тиган, овалвайте всяко парче хек и го пускайте да се изпържи....
Пържен хрупкав хекПържен хрупкав хекЗагрейте олиото за пържене в подходящ тиган....
Рибно филе на грил тиганРибно филе на грил тиганВади се и се пече на грил тиган, предварително намазан с мазнина, като всяко парче се обръща, за да се изпече добре от двете страни....
Свинско на тиган или сачСвинско на тиган или сачПолзвам плитък тиган с голям диаметър (може да се ползва и сач). Месото се нарязва с големина по желание, но задължително на тънко....
Сепионет на тиган или плочаСепионет на тиган или плочаНамазнете с малко зехтин повърхността на тиган или плоча, загрейте на силен огън и щом започне да пуши леко, поръсете с едрата люспеста сол (ако не...
Пържена рибаПържена рибаПържете в голямо количество гореща мазнина, докато рибата се позлати добре от всички страни. Отцедете мазнината на абсорбираща хартия....
Пържено филе от хекПържено филе от хекРазмразете рибите и ги обезкостете. Махнете внимателно кожата и опашката. Готовите филета се осоляват и се овалват в брашно. После се...
Пържен хек с джинджифилПържен хек с джинджифилОваляйте всяко парче риба в брашно и ги пуснете в сгорещеното олио. Пържете до златист цвят, като обръщате от всяка страна....
Пържен хек с кориандърПържен хек с кориандърПрецеждаме бульона и добавяме към готовата риба. Котлона включваме на позиция 1 и задушаваме до извиране на течността....
Риба на грилРиба на грилОставете да се маринова за половин или един час, след което загрейте грила и отцедете рибата....
Саламура от риба или месоСаламура от риба или месоАко се приготвя с риба се използва олиото, в което е пържена рибата....

Рейтинг

3.7
Общо 9 гласували
5 2
4 3
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: