Риба тон на Фурна

Разгледай всички 29 кулинарни идеи за риба тон на фурна в Готвач.бг.
Риба тон на фурна
Риба тон на фурна
се на предварително загряна на 180 градуса фурна под фолио. Накрая фолиото се маха, за да хване лек загар....
Руло от риба тон
Руло от риба тон
намажете със масло, отгоре поръсете с галета, сложете рибното руло в нея и поръсете отгоре с малко галета. Печете на 180 градуса за около час. ...
Салата риба тон
Салата риба тон
Салатата се измива и нарязва. Добавят се доматите, рибата, царевицата, маслините и се подправя със зехтин, лимон и сол....
Разядка с риба тон
Разядка с риба тон
В голяма купа се смесват майонезата, киселото мляко, сметаната и рибата. Ако нямате сметана, добавете още 1/2 кофичка кисело мляко. Добавете...
Риба тон с боб
Риба тон с боб
Нарежете рибата тон на парчета, посолете на вкус, поръсете ги с 1 с.л. брашно и разбъркайте. Загрейте 3 с.л. зехтин в тиган и сложете парчетата...
Кюфтета от риба тон
Кюфтета от риба тон
С бъркалка разбъркайте яйцата и солта. Добавете всички останали продукти и размесете добре. Оформете няколко кюфтета. Загрейте тигана и...
Мусака с риба тон
Мусака с риба тон
риба и мажете отгоре с доматеното пюре. Покривате с останалата част от картофи и моркови. Заливате с бульон или вода и слагате подправки по...
Мус от риба тон
Мус от риба тон
Намачквате с вилица рибата от консерва и към нея прибавяте ситно нарязания лук, кравето масло (нарязано на малки кубчета), краставичките...
Айсберг с риба тон
Айсберг с риба тон
2
лъжица и разбъркваме с рибата тон. Добавяме обеления и почистен от семето нарязан домат. Изсипваме царевицата и поливаме с винегрета...
Риба тон по сицилиански
Риба тон по сицилиански
Първо направете маринатата. За целта смесете всички продукти заедно. Сложете рибата в малка тава и залейте с 4 с.л. от маринатата. Покрийте...
Риба тон с нахут
Риба тон с нахут
Отцедете рибата тон и нахута от излишната течност. Сметете двата продукта и ги прехвърлете в подходяща купа. Поставете в буркан с винт...
Риба Тон на скара
Риба Тон на скара
подредете филетата. Печете по 2-3 минути от всяка страна. Важно е да не препичате рибата тон, за да не стане суха и жилава. Поднесете я ...

Рейтинг

2.8
Общо 5 гласували
5 0
4 2
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка: