Рибен хайвер с грис

Рибен хайвер с грис

0

мазнината от рибената консерва. Добавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер. Пасирайте за кратко и поднесете в чинийки или върху препечени филийки или сухари....

1

Рибен Хайвер

Прегледай всички 67 избрани предложения относно рибен хайвер в Готвач.бг.
Пастет от рибен хайвер

Пастет от рибен хайвер

започнете да добавяте олиото при непрекъснато пасиране. Сложете по-малко количество мазнина по желание. Разбитият рибен пастет се овкусява с накълцания магданоз и горчица и отново се пасира за кратко....

Палачинки от рибен хайвер

Палачинки от рибен хайвер

В каната на блендера чукваме две яйца, добавяме хайвера от таранка, ситно нарязан магданоз, сол на вкус, кимион и черен пипер. Прибавя се...

Хапки с домашен рибен хайвер

Хапки с домашен рибен хайвер

Изсипваме рибния хайвер, олиото, ситно настърганата кора и сок от лимона в тесен дълбок съд. Разбиваме с пасатор 1-2 минути, докато сместа...

Хайвер

Хайвер

2

хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна....

Лек хайвер

Лек хайвер

Накълцайте зеленчуците и рибата възможно най-ситно, но в никакъв случай не пасирайте, защото вкусът се променя. В подходящ съд разбъркайте...

Шопски хайвер

Шопски хайвер

4

-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер....

Тарама хайвер

Тарама хайвер

1

Хлябът се накисва във вода. Започнете да пукате зърната хайвер, колкото повече пукнати зърна, толкова по-добре /по възможност всичките/. С...

Картофен хайвер

Картофен хайвер

Сваряваме яйцата, а след това сваряваме и картофите. Обелваме картофите и горещи ги намачкваме с вилица. Към тях прибавяме настъргани...

Пролетен хайвер

Пролетен хайвер

Количеството на продуктите е според вкуса. Яйцата, сиренето и киселите краставички се настъргват на дребното на рендето. Лука също се...

Грис хайвер

Грис хайвер

1

Сваряваме гриса и разтопяваме маслото. Нарязваме лука на ситно. Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и...

Диетичен хайвер

Диетичен хайвер

Изварата и червеният пипер се разбиват, като постепенно се прибавят водата и олиото. Добавя се ситно нарязаният лук и се посолява на вкус...

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: