Рибен Хайвер

Прегледай всички 45 избрани предложения относно рибен хайвер в Готвач.бг.
Кюфтета от Рибен Хайвер
Кюфтета от Рибен Хайвер
Измиваме добре хайвера, нарязваме лукът на ситно и го омесваме с хайвера. Поливаме сместа със соевия сос и слагаме малко черен пипер...
Палачинки от рибен хайвер
Палачинки от рибен хайвер
В каната на блендера чукваме две яйца, добавяме хайвера от таранка, ситно нарязан магданоз, сол на вкус, кимион и черен пипер. Прибавя се...
Пастет от рибен хайвер
Пастет от рибен хайвер
започнете да добавяте олиото при непрекъснато пасиране. Сложете по-малко количество мазнина по желание. Разбитият рибен пастет се овкусява с ...
Рибен хайвер с грис
Рибен хайвер с грис
мазнината от рибената консерва. Добавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер. Пасирайте за кратко и поднесете ...
Хапки с домашен рибен хайвер
Хапки с домашен рибен хайвер
Изсипваме рибния хайвер, олиото, ситно настърганата кора и сок от лимона в тесен дълбок съд. Разбиваме с пасатор 1-2 минути, докато сместа...
Хайвер
Хайвер
2
хайвер се сервира охладен, а е най-хубав на следващия ден. Украсата е традиционна....
Зелен хайвер
Зелен хайвер
Изплакваме амаранта, като най-лесно е да го поставим под течаща вода в ситна цедка. Варим около 20 мин в отношение 3 части вода към 1 част...
Лек хайвер
Лек хайвер
Накълцайте зеленчуците и рибата възможно най-ситно, но в никакъв случай не пасирайте, защото вкусът се променя. В подходящ съд разбъркайте...
Тарама хайвер
Тарама хайвер
1
Хлябът се накисва във вода. Започнете да пукате зърната хайвер, колкото повече пукнати зърна, толкова по-добре /по възможност всичките/. С...
Пролетен хайвер
Пролетен хайвер
Количеството на продуктите е според вкуса. Яйцата, сиренето и киселите краставички се настъргват на дребното на рендето. Лука също се...
Шопски хайвер
Шопски хайвер
4
-накрая се добавя прясното мляко в количество, което позволява образуването на смес с гъстотата на хайвер....
Диетичен хайвер
Диетичен хайвер
Изварата и червеният пипер се разбиват, като постепенно се прибавят водата и олиото. Добавя се ситно нарязаният лук и се посолява на вкус...

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: