gotvach.bg»Избрани Колекции»Рибен Хайвер с Грис
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рибен Хайвер с Грис

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно рибен хайвер с грис в Готвач.бг.
ХайверХайверСъстав на хайвер Хайверът се счита за най-хранителния рибен деликатес. Съдържа само 270 калории на 100 г, което го прави ниско калоричен....
Рибен хайвер с грисРибен хайвер с грисДобавете подправките, магданоза и прясно изцеден лимонов сок към разбития хайвер....
Черен ХайверЧерен ХайверЗа сравнение хайверът от другите риби достига до 1.3 мм. Цената на черния хайвер наистина не е за всеки джоб....
Грис хайверГрис хайверСваряваме гриса и разтопяваме маслото. Нарязваме лука на ситно. Прибавяме разтопеното масло и нарязания лук към вече сварения грис и подправяме...
Хайвер с грисХайвер с грисИзсипете водата в тенджера и я сложете на котлона. Към нея добавете солта и олиото. Когато заври, веднага я махнете и постепенно прибавете гриса....
Хайвер от грисХайвер от грисДруг начин да приготвите хайвера от грис е като направите яйцето, олиото и лимоновия сок на майонеза и я подправите с малко сол и захар....
Как се консумира хайверКак се консумира хайверЗнайте какво ядете Хайверът са яйцата на женска риба, обикновено есетра. Днес по-достъпният хайвер е направен от сьомга и есетра. 2....
Палачинки от рибен хайверПалачинки от рибен хайверПалачинките от рибен хайвер са готови....
Кюфтета от Рибен ХайверКюфтета от Рибен ХайверИзмиваме добре хайвера, нарязваме лукът на ситно и го омесваме с хайвера. Поливаме сместа със соевия сос и слагаме малко черен пипер....
Пастет от рибен хайверПастет от рибен хайверВ буркан сложете наситнения лук, солта, лимоновия сок и хайвера и пасирайте....
Фалшив хайвер от грисФалшив хайвер от грисФалшивият хайвер от грис се поднася с украса по желание, гарниран с препечено хлебче като предястие за обяд или вечеря....
Постен хайвер от грисПостен хайвер от грисКипва се водата с малко сол и се прибавя гриса, като се бърка непрекъснато. След увиране сваляте от огъня, охлаждате и прибавяте двете опаковки...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: